In het Gooise Blaricum is een nieuw liefdesnestje opgerezen. Daar woont Johnny de Mol nu samen met zijn Anouk van Schie in hun nieuwe huis. 

Johnny woonde jarenlang in een luxe penthouse aan de Herengracht, maar deze heeft hij nu ingeruild voor een villa in het Gooi. Een wereld van verschil: van het drukke Amsterdam naar het pittoreske Blaricum. Johnny zegt vooral het geweldige uitzicht op de Westertoren te gaan missen. "Het is één van de mooiste uitzichten van Amsterdam, misschien wel van de wereld. Ik heb er 20 jaar naar gekeken en moet het nu doen met de foto's."

Maar natuurlijk geniet Johnny ook met volle teugen van zijn nieuwe leven in het Gooi samen met zijn Anouk.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand.

 

Ik zal je missen ouwe vriend! ❌❌❌ #westertoren #ouwewester #opawilly #amsterdam #mooisteuitzichtvanamsterdam #vaarwel

A post shared by Johnny De Mol ✌🏻😎❤🍀 (@johnnydemolofficial) on

Beeld: Peter Smulders

Bewoners: de binnenkort voormalige RTL-topman Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk, haar zoon Sem en hun dochter Lizzy. Wendy’s moeder Tiny is hun directe buurvrouw; haar woning werd ook door Wendy aangekocht. 

Beschrijving: een hoekgedeelte van een woningcomplex op de 18e-eeuwse buitenplaats Zwaanwijck in Nigtevecht, tussen Weesp en Loenen a/d Vecht, met een tennisbaan en zwembad op het terrein.   

BN’ers in de buurt: tv-icoon Aad van den Heuvel (in een woonboot), voetballer Ron Vlaar, cabaretière Sara Kroos en Story-fotograaf Edwin Smulders; tv-journalist Jort Kelder bewoonde lange tijd een kasteelappartement op Zwaanwijck, evenals wijlen TROS-coryfee Ralph Inbar. 

Dit artikel komt uit editie 08 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Edwin Smulders

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders