De nodige showbizzsterren zitten noodgedwongen thuis vanwege het coronavirus, sommige van hen nu waarschijnlijk óók nog met de gordijnen dicht. Dat vanwege de schandaalbiografie van Patty Brard, waarin de diva al haar geheimen op straat gooit!

Veel BN’ers wachtten met het zweet in hun handen op de schandaalbiografie Patty van Patty Brard (65). Naar nu blijkt, waren die zorgen niet onterecht: de diva neemt in haar boek geen blad voor de mond en ontmaskert alles en iedereen in de showbizz. Soms op onschuldige wijze, in andere gevallen op een manier die het maakt dat de betrokkenen waarschijnlijk het liefste even van de aardbodem zouden verdwijnen... Wat dat betreft mag tv-presentatrice en Patty’s Talpa-collega Wendy van Dijk zich gelukkig prijzen. In Patty’s boek wordt weliswaar bevestigd dat Wendy achter haar rug om door collega’s al jaren ‘Verwendy’ wordt genoemd vanwege haar kennelijke divagedrag, maar verder komt ze er genadig vanaf. 

Article continues after the ad

Niks gebeurd

Dat geldt een stuk minder voor Patty’s andere Talpa-collega Johnny de Mol (41). De zoon van mediamiljardair John de Mol stuurde ooit aan op een vrijpartij met de vierentwintig jaar oudere Patty, onthult ze in het boek. ‘Die jongen is één keer bij mij blijven slapen en toen heeft-ie inderdaad iets geprobeerd, maar er is verder niets gebeurd. Maakt ook allemaal niet uit. Zo gaat het soms. We zijn allemaal wel eens de weg kwijt, toch?’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.