Het veertigjarig jubileum van de filmhit Grease wordt dit jaar uitgebreid gevierd. Hoofdrolspeler John Travolta heeft grote plannen, zo vertelt hij aan The Mirror. "Ik kan het alleen nog niet vertellen. Nog een paar weken wachten, maar ik moet al bijna huilen als ik er aan denk", aldus John. "Jullie gaan het fantastisch vinden."

Grease, ook met Olivia Newton-John, kwam uit in 1978. De film was een daverend succes en geldt als een klassieker. Een vervolg in 1982 zonder John en Olivia had beduidend minder succes.

Bioscoop

De film keert in april in ieder geval in een aantal landen terug in de bioscoop. Een bron zegt tegen The Mirror dat John en Olivia mogelijk de liedjes uit de film weer gaan zingen tijdens een speciaal reünie-evenement.


Bron: ANP | Beeld: ETIENNE LAURENT (ANP)

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders