John Ewbank heeft afstand genomen van de onthulling die Gordon in zijn biografie doet. De liedjesschrijver liet Shownieuws weten zich te distantiëren van de onsmakelijke onwaarheden in het nog te verschijnen boek.

Gordon beweert dat hij en Ewbank jaren geleden porno keken en daarbij masturbeerden. Ik denk dat John oud en wijs genoeg is om dat echt volledig te pareren. Het is niet zo dat we aan elkaar hebben gezeten, zei de entertainer maandagavond in Jinek.

John Ewbank ontkent

'Hij is als altijd het slachtoffer. Deze keer van zijn eigen fantasie', reageerde Ewbank, schrijver van Gordons hit Kon ik nog maar even bij je zijn, dinsdag. Gordon verwacht dat zijn biografie, die woensdag verschijnt, nog wel meer los zal maken. Hij verwacht veel commotie, vertelde hij in een interview met BuzzE. 'Het is zoals het is, dit is de waarheid', stelt Gordon. 'Ik ben open, oprecht en eerlijk. Ik lieg niet en wil niet liegen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Driewerf hoera, de slingers mogen opgehangen worden in het huis van Nicolette van Dam en Bas Smit! Het stel heeft namelijk een nieuw gezinslid verwelkomd. 

Een paar weken geleden maakte de presentatrice al bekend dat er ‘gezinsuitbreiding’ ging plaatsvinden, en nu is de kleine Lucky eindelijk daar. ‘Jaaaa… Daar is-ie dan, ons lieve hondje Lucky!’, schrijft Nicolette bij een foto met haar nieuwe aanwinst. ‘Ben helemaal verliefd… Zo gezellig!’

Eigen Instagramaccount

Het hondje van Nicolette en Bas heeft meteen een eigen Instagramaccount gekregen en heeft nu al bijna 15.000 volgers. Maar met dat schattige snoetje kan dat ook haast niet anders!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home ❤️

Een bericht gedeeld door Lucky Blue Smit (@luckysmit1) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Met Frans Bauer kun je altijd lachen. Althans, zo komt hij over in de media. Maar zijn vrouw Mariska bewijst met een filmpje dat hij écht de leukste thuis is.

Danspasjes

Iedereen weet dat Frans een gouden keeltje heeft, maar zijn danspasjes zagen we nog niet eerder. Mariska deelt een video waarin haar man lekker gek doet. 'Franske is zijn installatie voorlopig effe kwijt!', schrijft ze. 'Altijd gezellig hier.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders