Glamourdiva Patricia Paay (68) heeft toch wel het nodige meegemaakt in haar sterrenleven, maar dit nieuws zal zelfs haar schokken: Johan Vlemmix brengt een levensechte sekspop op de markt naar haar gelijkenis! Als het aan de feestmiljonair ligt, krijgt straks iederéén de kans om Patricia te beminnen...

Feestmiljonair Johan Vlemmix maakte afgelopen najaar in Story bekend dat hij niet alleen importeur is geworden van levensechte poppen, maar dat hij ook als eerste Nederlander met zijn eigen lievelingspop Fieke zal trouwen. Wie echter denkt dat het huwelijk van de markante Eindhovenaar en zijn aanstaande bruid het hoogtepunt van 2018 gaat worden, zit er in elk geval volgens Johan zelf volledig naast. Die eer is volgens hem namelijk nu al gereserveerd voor niemand minder dan Patricia Paay. De goed geconserveerde glamourdiva zal namelijk door de inventieve Vlemmix als levensechte sekspop op de markt worden gebracht!

Playboy

Dolenthousiast vertelt Johan aan Story: ‘Als iemand het verdient om nagemaakt te worden, is het Patricia Paay wel. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze als sekspop een doorslaand verkoopsucces gaat opleveren. Er is in mijn ogen immers geen mooiere, gracieuzere vrouw dan onze eigen Patries. Welke vrouw kan er op haar leeftijd zeggen dat ze nog zó geliefd is, bij zowel jong als oud? Mannen willen haar beminnen, vrouwen willen haar zijn. Buiten het feit dat ze een lieve en aardige vrouw is, hoef je alleen maar naar haar te kijken om dat te zien. Dat meisjeslijf met die mooie rondingen, die lach, die twinkelende ogen... En zo kan ik nog wel even doorgaan. Alles maar dan ook echt alles klopt aan die vrouw. En neem van mij aan dat ik het kan weten want ik heb de afgelopen maanden honderden foto’s van haar bekeken. Ja, óók haar Playboy-foto’s uiteraard. Ik wilde namelijk dat de pop van haar tot in het kleinste detail op de échte Patries lijkt.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.


Beeld: Mischa Schoemaker (ANP) & Edwin Smulders

Het moddergooien tussen Boris en Lilly Becker is nog niet afgelopen. Lilly heeft flink uitgehaald naar haar ex, en beschuldigt hem ervan dat hij haar in de kou laat staan.

Vechtscheiding

De socialite heeft een pittig bericht geplaatst op sociale media. 'Een man zou de moeder van zijn kind altijd moeten respecteren. Ongeacht wat er gebeurt,' luidt het bericht. Lilly claimt dat haar ex er niet voor haar is. 'Onthoud altijd dat ze altijd doet wat ze kan voor haar kind. Vooral wanneer hij niks doet om haar te helpen, ook financieel niet.'

Breuk

Eind mei maakten Boris en Lilly hun scheiding na bijna negen jaar huwelijk bekend. De twee hebben er alles aan gedaan om hun huwelijk te redden, ook relatietherapie. Maar het mocht niet baten. Volgens hun advocaat was de definitieve breuk geen makkelijke beslissing na een relatie van dertien jaar. 'Het belangrijkste voor beiden is het welzijn van hun zoon Amadeus,' aldus de advocaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

De redactie van RTL Late Night had al enkele weken geleden met Jenny Douwes, het zelfbenoemde boegbeeld van de 'blokkeerfriezen', en anti-Piet-activist Jerry Afriyie afspraken gemaakt voor een open gesprek met beide partijen aan tafel op de laatste zittingsdag van de rechtszaak tegen de A7-bezetters. "We hebben alle reden daarop te vertrouwen en dat doen we ook", laat RTL maandag in een verklaring weten.

Spijt

Volgens de redactie van het programma stelde Douwes op het laatste moment nieuwe eisen, namelijk geen debat aan tafel met Afriyie. "We begrijpen dat er in de hectiek van een live-uitzending snel beslissingen moeten worden genomen. Achteraf hadden we vlak voor de start van de uitzending moeten besluiten om niet mee te gaan met de nieuwe gespreksvoorwaarden", aldus RTL.

Geen afspraken

Advocaat Wim Anker en zijn cliënt Jenny Douwes bestrijden deze visie op het gebeurde. "Er zijn geen afspraken gemaakt om allen aan één gesprekstafel plaats te nemen", schreef Anker zondag op zijn website in een verklaring. "Dat was ook helemaal geen optie. In de eerste plaats omdat Jenny Douwes daarmee niet akkoord zou gaan. En in de tweede plaats omdat ons kantoor geen discussie wilde en wil over de persoon en kleur van Zwarte Piet. Daar ging immers de blokkadezaak niet over!"

Totale verrassing

Twan Huys zou volgens Anker vlak voor aanvang van de uitzending op vrijdag tegen Douwes hebben hebben gezegd dat Afriyie niet met haar aan tafel zou komen. "De move van de presentator om tijdens de uitzending toch de heer Afriyie en zijn advocaat aan tafel te noden, was voor ons een totale verrassing. Dat was mijns inziens ook duidelijk te zien."

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)