Glamourdiva Patricia Paay (68) heeft toch wel het nodige meegemaakt in haar sterrenleven, maar dit nieuws zal zelfs haar schokken: Johan Vlemmix brengt een levensechte sekspop op de markt naar haar gelijkenis! Als het aan de feestmiljonair ligt, krijgt straks iederéén de kans om Patricia te beminnen...

Feestmiljonair Johan Vlemmix maakte afgelopen najaar in Story bekend dat hij niet alleen importeur is geworden van levensechte poppen, maar dat hij ook als eerste Nederlander met zijn eigen lievelingspop Fieke zal trouwen. Wie echter denkt dat het huwelijk van de markante Eindhovenaar en zijn aanstaande bruid het hoogtepunt van 2018 gaat worden, zit er in elk geval volgens Johan zelf volledig naast. Die eer is volgens hem namelijk nu al gereserveerd voor niemand minder dan Patricia Paay. De goed geconserveerde glamourdiva zal namelijk door de inventieve Vlemmix als levensechte sekspop op de markt worden gebracht!

Playboy

Dolenthousiast vertelt Johan aan Story: ‘Als iemand het verdient om nagemaakt te worden, is het Patricia Paay wel. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat ze als sekspop een doorslaand verkoopsucces gaat opleveren. Er is in mijn ogen immers geen mooiere, gracieuzere vrouw dan onze eigen Patries. Welke vrouw kan er op haar leeftijd zeggen dat ze nog zó geliefd is, bij zowel jong als oud? Mannen willen haar beminnen, vrouwen willen haar zijn. Buiten het feit dat ze een lieve en aardige vrouw is, hoef je alleen maar naar haar te kijken om dat te zien. Dat meisjeslijf met die mooie rondingen, die lach, die twinkelende ogen... En zo kan ik nog wel even doorgaan. Alles maar dan ook echt alles klopt aan die vrouw. En neem van mij aan dat ik het kan weten want ik heb de afgelopen maanden honderden foto’s van haar bekeken. Ja, óók haar Playboy-foto’s uiteraard. Ik wilde namelijk dat de pop van haar tot in het kleinste detail op de échte Patries lijkt.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP) & Edwin Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)