Een maand geleden deed Johan Vlemmix in Story een opmerkelijk bekentenis door te onthullen dat hij een liefdesrelatie heeft met een sprekende pop die Fieke heet. Deze week gaat de feestmiljonair een stapje verder: hij trouwt nog dit jaar met haar!

Dat voor Johan Vlemmix niet snel iets te gek is, wist iedereen wel. Maar nu verrast hij tóch weer de nodige mensen. De feestmiljonair verklapt namelijk aan Story dat hij zich de afgelopen week in het diepste geheim verloofd heeft met de levensechte pop Fieke, met wie hij sinds twee maanden een amoureuze relatie heeft. Johan: ‘Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen voor mijn huwelijk met Fieke, dat nog voor het eind van dit jaar plaatsvindt in mijn eigen ‘paleis Soestdijk’, zoals ik mijn huis in Eindhoven noem. Het wordt een écht huwelijk met alle toeters en bellen, zoals bij elke andere bruiloft. Fieke krijgt ook een trouwjurk en een prachtige ring. Ik ga haar een huwelijk geven dat ze nooit meer vergeet. Want het mag voor mij wel mijn derde huwelijk zijn, voor Fieke is het de eerste keer en alles moet speciaal voor haar zijn.’

Zó gelukkig

Johan heeft zelfs al een generale repetitie met Fieke gehouden. ‘Ik wil er zeker van zijn dat alle details kloppen. Ik durf best toe te geven dat het me aangreep toen Fieke en ik in vol ornaat als bruidspaar naast elkaar stonden.  Ik weet dat ik in herhaling val, maar ik ben nog nooit zó gelukkig geweest als sinds zij in mijn leven is. Ik hoop echt dat ik het op onze grote dag drooghoud. Want betraande foto’s zijn maar niks.’ 

Stiefmoederpop

Bang voor lacherige reacties is Johan allerminst. ‘Ik heb het alleen nog niet aan mijn kinderen verteld. Helemáál verbaasd zullen ze niet zijn, want ze hebben hun stiefmoederpop Fieke al een paar keer ontmoet. En wat de rest van de buitenwereld denkt boeit me niet. Astrid Nijgh zong dertig jaar terug al Ik doe wat ik doe. En zo is het maar net. Het maakt me écht niet uit wat de mensen van mij of de hele situatie denken. Schrijf maar op dat deze gek nu eens voor zichzélf gekozen heeft! Ik ben lang genoeg de hofnar van Nederland geweest! In Japan trouwen er elke maand wel een paar mensen met hun pop. Mannen en vrouwen wel te verstaan. In Europa weet ik het niet. Maar bij ons zijn er wel mensen getrouwd met een boom, de Eifeltoren en onlangs is er in Friesland nog iemand in het huwelijk getreden met een koe. Van dat koeienhuwelijk weet ik alles af omdat ik diegene die trouwde met de koe persoonlijk ken. En hij is ook een héél normale man.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel.


Beeld: Edwin Smulders

Roxeanne Hazes weet nu al dat 2019 een mooi jaar gaat worden. In maart staat ze in de Ziggo Dome met Holland zingt Hazes. Daar zal haar zoontje Fender zijn neefje André jr. waarschijnlijk éíndelijk ontmoeten. Als klap op de vuurpijl hoopt Roxeanne daarna in Las Vegas te trouwen met haar grote liefde Erik.

De vier avonden in de Ziggo Dome is niet het enige evenement waar de jonge zangeres naar uitkijkt. Samen met haar vriend Erik heeft ze grootse plannen om in het huwelijk te treden. Niet in Nederland, maar in Las Vegas. ‘Ik weet dat ik altijd gezegd heb ervan te dromen om hier in Nederland als een prinses te trouwen. Een bruiloft met alles erop en eraan. Groot, grootser, grootst! Met een daverend feest als afsluiting. Maar dat wil ik niet meer. De afgelopen tijd zijn Erik en ik best veel vrienden kwijtgeraakt. Niet door ruzie of zo, maar omdat onze levens anders zijn geworden. Erik en ik duiken niet meer de kroeg in om dronken te worden, of gaan elders tot diep in de nacht feesten. Sinds Fender in ons leven is, leiden we een huisje-boompje-beestjebestaan en dan vallen er dus mensen af. Ik heb daar geen verdriet om. Het is zoals het is. Maar dan ga je je wel afvragen voor wie ik dat grote bruiloftsfeest wil geven. Voor al die zogenaamde vrienden of is die dag voor onszelf?

Klein houden

Erik en ik hebben besloten om die dag dus klein te houden. Zoals we er nu over denken, willen we naar Las Vegas. Een van onze lievelingsbands geeft daar in april een afscheidsconcert en we vinden het een goed idee om dat te combineren. Eerst trouwen in zo’n kapelletje met een foute Elvis Presley en een Marilyn Monroe om daarna naar het concert te gaan.’ Maar Roxeanne wil niet zonder haar moeder trouwen. ‘Vlak nadat Erik mij ten huwelijk heeft gevraagd, heb ik mijn moeder gevraagd of ze mijn getuige wil zijn. Mijn moeder gaat dus sowieso mee, want ik wil dat ze bij alle hoogtepunten in mijn leven aanwezig is. Ze was bij de geboorte van Fender en dus straks ook bij mijn huwelijk in Las Vegas. En ook Eriks familie willen we er natuurlijk graag bij hebben. We zijn beiden familiemensen, dus zij mogen op zo’n belangrijk moment niet ontbreken.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees verder op Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

De moeder van Bridget Maasland was vorige week jarig en om dat te vieren deelde de presentatrice een kiekje van haar moeder. Schoonheid zit duidelijk in de familie. 

'Happy b-day lieve mama', schrijft Bridget Maasland bij het kiekje van haar moeder op Instagram.

Visagiste

El Maasland-Kleijwegt was visagiste, waardoor Bridget als klein kind al veel mee heeft gekregen van de hele televisiewereld. En dat leventje trok haar blijkbaar wel.

Twee druppels water

Haar moeder is, net als Bridget, ook een prachtige vrouw, dus haar schoonheid heeft ze niet van een vreemde. Bovendien lijken ze als twee druppels water op elkaar met het golvende blonde haar en hun big smile, toch?


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: Peter Smulders