Johan Vlemmix ziet af van zijn schadeclaim van twee ton tegen Patricia Paay. Maar daarmee is de sekspoppenruzie nog lang niet voorbij. Patricia wil namelijk nog wél geld zien van Johan.

Sekspoppenoorlog

De sekspoppenoorlog tussen Johan en Patricia is al een tijd aan de gang. De glamourdiva eist 30.000 euro van hem, omdat hij een naar haar voorkomen geboetseerde erotische pop op de markt wilde brengen. Johan op zijn beurt verwijt Patricia dat zij willens en wetens zijn poppenhandel de nek heeft omgedraaid, door te roeptoeteren dat hij haar leven heeft geruïneerd. Daarom eiste Johan een bedrag van twee ton van Patricia. Maar daar ziet hij nu toch van af. 

Sympathie

'Als ik zou winnen zou het geld toch naar een goed doel gaan, maar zij heeft dat bedrag toch niet dus waarom al die moeite doen,' zegt de Brabander tegen het AD. 'Ik trek het gewoon in uit sympathie voor haar.' Johan is niet van plan om Patricia ook maar een stuiver te geven. 'Het was maar een idee dat ik een keer geopperd heb. Ik heb geen een pop gemaakt, er is nog niet eens een opdracht de deur uitgegaan, dit kan zij nooit winnen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders