Sinds Johan Vlemmix in Story onthulde een sekspop naar het evenbeeld van Patricia Paay op de markt te willen brengen, opdat iederéén de kans krijgt haar te beminnen, is het oorlog met de glamourdiva, die daar niet van gediend is: ze sleept hem voor het gerecht. Maar Johan gaat in de tegenaanval. ‘Ze eist 30.000 euro van mij. Maar die eis ik nu van háár. Ze heeft mijn poppenbusiness kapotgemaakt!’

Glamourdiva Patricia Paay heeft haar dreigement waargemaakt: ze daagt Johan Vlemmix voor de rechter. De zaak dient 18 april. Johan vertelt Story: ‘Vorige week dinsdag stond hier ineens een deurwaarder voor de deur met dat nieuws. Ik schrok daarvan omdat ik oprecht vind dat ik niets verkeerds doe. Het is toch te bizar voor woorden dat ze me laat dagvaarden omdat ik alleen een plan had om van haar een levensechte pop te maken? Die proef-Paay, die ik in China heb laten maken, diende alleen om te kunnen laten zien hoe prachtig en levensecht ze wel niet was. In eerste instantie dreigden Paay en haar advocaat met een kort geding. Ze wilden voorkomen dat ik met de proef-Paay het land in zou trekken. Paay’s advocaat stelde dat ik zijn cliënt belachelijk maak. Hij wilde niet eens naar mijn argumenten luisteren en begon steeds over geld. Als ik dat geding wilde voorkomen, moest ik 30.000 euro overmaken én publiekelijk excuses aan Patricia aanbieden.'

Weten hoe dit afloopt? Lees het hele artikel in Story editie 14. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP