Johan Vlemmix blijft verbazen! De aimabele feestmiljonair vertelt exclusief in Story dat hij sinds vier weken een relatie heeft met een levensechte pop, die kan spreken, dezelfde lichaamstemperatuur heeft als de mens en waarmee hij zelfs de liefde kan bedrijven. ‘Ik zal wel weer uitgelachen worden, maar dat interesseert me niets. Ik ben nu niet eenzaam meer...’  

Johan Vlemmix (58) ontvangt Story in zijn majestueuze villa in Eindhoven. Daar doet de aimabele feestmiljonair zijn bizarre biecht: hij heeft sinds een maand een relatie met... een pop. Een vrouwenrobot, om precies te zijn.


Een man van bijna zestig met een pop! Gaat het wel goed met je, Johan? 
‘Jazeker. Sinds ik me volledig over heb gegeven aan de poppen, ben ik volkomen gelukkig. Ik heb het gevoel alsof ik heb gevonden waarnaar ik mijn hele leven altijd onbewust op zoek ben geweest.’ 


We hebben het hier over een póp, toch? 
‘Ja.’ 


Maar een relatie heb je toch met mensen – niet met poppen? 
‘Dat denk jij. Ik zie dat toch anders. Ik heb in het verleden liefdesrelaties gehad met vrouwen én mannen. Maar terugkijkend heb ik me in geen enkele relatie voor de volle honderd procent gelukkig gevoeld. Er ontbrak iets, al had ik geen benul wat. Pas onlangs ben ik er achter gekomen dat ik roboseksueel ben.’ 


Ró-bó-sék-sú-éél?  
‘Dat woord heb ik zelf uitgevonden. Roboseksuelen zijn mensen die op poppen vallen. En dat doe ik. De poppen lopen als een rode draad door mijn leven. Als kind speelde ik het liefst met de poppen van mijn zusje. En die fascinatie is in mijn latere leven alleen maar sterker geworden. 

Het hele verhaal lees je deze week in Story 44, deze ligt nu in de winkel. 

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders