Dat 'Boer Zoekt Vrouw' voor veel succesverhalen zorgt, blijkt wel uit de vele huwelijken én baby's. Ook nu is een dolgelukkige boer in het huwelijksbootje gestapt. 

Spruitjesboer Johan gaf het ja-woord aan zijn Lourianne, gewoon in zijn overall. Aan 'Boer Zoekt Vrouw' vertelt hij: 'Haha, ik had wel een nieuwe gekocht hoor! Iedereen verwacht een pak en een stropdas, maar die trok ik pas tijdens het avondfeest aan. Lourianne had een hele mooie crème-witte jurk aan, maar dan wel met boerenlaarzen eronder. We zijn niet zo van standaard.'

Dopen

En het was dubbel feest die dag, want in de middag werd dochtertje Emmalien (1) eerst nog gedoopt. Ook de vier andere kinderen van het stel waren aanwezig. Johan: 'Alle kinderen hadden een taak. De ene bracht Emmalien naar voren tijdens de doop, de andere kinderen brachten de ringen, dat was erg leuk.' 

Barbiepop

Daarna was het tijd voor het moment van de dag. Hoewel Johan misschien gewoon zijn overall aanhad, had zijn toekomstige echtgenote flink uitgepakt. 'Zo mooi als een barbiepop, bijna te mooi! Echt een plaatje.' Op het feest waren wel 170 gasten aanwezig. 'We hadden een heel mooi openingslied van Bryan Adams met ‘When you love someone’. Gingen ze met een grote boog om ons heen staan, want de boerderij is heel groot. Was echt heel mooi.'

Oproep

Hoewel Johan via het programma zelf geen succes had, leerde hij Lourianne tóch indirect kennen door 'Boer Zoekt Vrouw'. Hij deed namelijk een oproepje na afloop van de show in 2012 op de website en daarop reageerde Lourianne. 'De tijd vliegt! In 2012 deed ik mee aan het programma en ’t is nu al 2018. Wat er allemaal gebeurd is in die tijd, ongelooflijk. We kennen elkaar nu drie jaar. En ik kan zeggen: dit is echt mijn vrouw!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Show | Beeld: KRO NCRV

Na vijftien jaar had Antje Monteiro weer een hoofdrol te pakken; sinds dit voorjaar vervult ze de rol van Donna in de musical MAMMA MIA! En daar kreeg ze ook meteen drie mannen cadeau bij.

Antje speelt al een aantal weken de sterren van de hemel in MAMMA MIA! de musical. Aan mannelijke aandacht geen gebrek. De musicalactrice heeft maar liefst drie geliefden op de planken! 'Er is ontzettend veel gespeculeerd over de invulling van deze rollen,' zegt Stage Entertainment-directeur Albert Verlinde over de casting. 'We waren op zoek naar drie goede acteurs met de charme, de looks en de humor die nodig is voor deze mannelijke hoofdrollen en die hebben we gevonden in Dieter, Emiel en Zjon.' Tijd om kennis te maken met deze heren. 

Zjon Smaal

Zjon is geen onbekende in musicalland. Hij was te zien als Tony in The Bodyguard. Hij speelde verder onder andere in Soldaat van Oranje, Sister Act, The Sound of Music en Ciske de Rat. Voor zijn rol in The Full Monty won hij een John Kraaijkamp Musicalaward en hij kreeg nominaties voor zijn aandeel in Urinetown en Sister Act.

Dieter Troubleyn

De Belgische Dieter is een duizendpoot. Hij speelde eerder in musicals als Jesus Christ Superstar en Les Misérables, maar ook in series zoals Costa, Spangen, Onderweg naar Morgen en Danni Lowinski. Daarnaast werkt hij als stemacteur én radio-dj.

Emiel de Jong

Emiel is het groentje van het stel. Hij had voor MAMMA MIA! alleen nog ervaring met zijn eindmusical van groep 8. De acteur heeft wel rolletjes gehad in televisieseries. Daarnaast is hij onderdeel van het cabaretduo Schudden.

€ 10,- voordeel op MAMMA MIA! kaarten

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze gegarandeerde feel-good musical. Met meer dan 20 ABBA-hits, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend. Wil je MAMMA MIA! live beleven? Boek dan kaarten en ontvang € 10,- voordeel per kaart. Geldig op voorstellingen t/m 31 maart 2019. Exclusief bij Theaterclub.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Eind november zijn Waylon (38) en Bibi Breijman (27) de trotse ouders geworden van hun dochtertje Teddy. De twee maakten het nieuws bekend met een reeks mooie foto’s van onder andere moeder en kind, maar nu hebben ze ook een eerste kiekje als gezin gedeeld.

In de Instagram Stories van de vlogger is een foto verschenen waarop te zien is hoe ze haar dochter vasthoudt. Waylon staat erachter en kijkt vol trots in de camera. ‘Family love’, schrijft Bibi bij het kiekje waarop ze haar kindje onherkenbaar heeft gemaakt middels een geel hartje.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders/Instagram Stories | Flaironline.nl