Joëlle Witschge is na een aantal stormachtige relaties weer vrijgezel. De mediaverschijning blikt in een interview met VIVA terug op haar relatie met Waylon, met wie ze jarenlang een knipperlichtrelatie had. "Ik raakte mezelf een beetje kwijt," aldus Joëlle. 

Verdriet

De dochter van voetballer Richard Witschge zette haar modellencarrière in de koelkast tijdens haar relatie met Waylon. De zanger zei destijds in een interview dat Joëlle geen ambities heeft, een opmerking die haar veel verdriet heeft gedaan. "Ik heb vanaf mijn vijftiende bijbaantjes gehad en altijd keihard gewerkt als model. Ik barst van de ambitie, maar die had ik een tijdje in de koelkast gezet omdat zijn carrière op dat moment dominanter was," vertelt ze tegenover VIVA. 

Knipperlichtrelatie

Joëlle denkt dat ze een knipperlichtrelatie nodig had om de relatie goed af te sluiten. "Anders blijf je denken: what if? Ik ben een volhouder. Alle ingrediënten waren er, maar het werkte niet tussen mij en Waylon. Ik bleef maar met de vraag zitten waarom dan niet. Maar dat heb ik nu helemaal niet meer. Het is klaar en we hebben geen contact meer." Over de reden van de breuk wil het model niet uitwijden. "Ik weet ergens natuurlijk wel waarom het niet werkte. Maar dat is niet iets dat ik aan de buitenwereld vertel. Ik wil niemand schaden," aldus Joëlle. 

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders