Joëlle Witschge is na een aantal stormachtige relaties weer vrijgezel. De mediaverschijning blikt in een interview met VIVA terug op haar relatie met Waylon, met wie ze jarenlang een knipperlichtrelatie had. "Ik raakte mezelf een beetje kwijt," aldus Joëlle. 

More content below the advertising

Verdriet

De dochter van voetballer Richard Witschge zette haar modellencarrière in de koelkast tijdens haar relatie met Waylon. De zanger zei destijds in een interview dat Joëlle geen ambities heeft, een opmerking die haar veel verdriet heeft gedaan. "Ik heb vanaf mijn vijftiende bijbaantjes gehad en altijd keihard gewerkt als model. Ik barst van de ambitie, maar die had ik een tijdje in de koelkast gezet omdat zijn carrière op dat moment dominanter was," vertelt ze tegenover VIVA. 

Knipperlichtrelatie

Joëlle denkt dat ze een knipperlichtrelatie nodig had om de relatie goed af te sluiten. "Anders blijf je denken: what if? Ik ben een volhouder. Alle ingrediënten waren er, maar het werkte niet tussen mij en Waylon. Ik bleef maar met de vraag zitten waarom dan niet. Maar dat heb ik nu helemaal niet meer. Het is klaar en we hebben geen contact meer." Over de reden van de breuk wil het model niet uitwijden. "Ik weet ergens natuurlijk wel waarom het niet werkte. Maar dat is niet iets dat ik aan de buitenwereld vertel. Ik wil niemand schaden," aldus Joëlle. 


Beeld: Edwin Smulders 

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders