Joëlle Witschge, dochter van oud-voetballer Richard Witschge en ex van een rits BN'ers, heeft haar uiterlijk drastisch veranderd. Het beeldschone model is naar eigen zeggen klaar voor 'nieuwe avonturen'. 

Metamorfose

Joëlle heeft haar uiterlijk drastisch veranderd. Het model heeft haar lange lokken verruild voor een korte coupe. Ook heeft ze haar lokken een stuk donkerder laten verven. Joëlle ziet er heel anders uit na de metamorfose. "New adventures, new me," schrijft ze bij de foto waarmee ze haar nieuwe uiterlijk laat zien. Het model krijgt lovende reacties op het kiekje. 

Bekende exen 

De mooie Joëlle is de ex van Timor Steffens. De relatie met hem liep afgelopen maart op de klippen, maar met Waylon heeft ze jarenlang een knipperlichtrelatie. Op dit moment zijn het model en de zanger weer samen. Max Verstappen zou zijn zinnen ook hebben gezet op het model. Het gerucht gaat dat Joëlle meedoet aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. 

Inmiddels heeft ze weer een andere coupe:

 

Een bericht gedeeld door J?ËLLE (@joellewitschge) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders