Joëlle Witschge, dochter van oud-voetballer Richard Witschge en ex van een rits BN'ers, heeft haar uiterlijk drastisch veranderd. Het beeldschone model is naar eigen zeggen klaar voor 'nieuwe avonturen'. 

Article continues after the ad

Metamorfose

Joëlle heeft haar uiterlijk drastisch veranderd. Het model heeft haar lange lokken verruild voor een korte coupe. Ook heeft ze haar lokken een stuk donkerder laten verven. Joëlle ziet er heel anders uit na de metamorfose. "New adventures, new me," schrijft ze bij de foto waarmee ze haar nieuwe uiterlijk laat zien. Het model krijgt lovende reacties op het kiekje. 

Bekende exen 

De mooie Joëlle is de ex van Timor Steffens. De relatie met hem liep afgelopen maart op de klippen, maar met Waylon heeft ze jarenlang een knipperlichtrelatie. Op dit moment zijn het model en de zanger weer samen. Max Verstappen zou zijn zinnen ook hebben gezet op het model. Het gerucht gaat dat Joëlle meedoet aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. 

Inmiddels heeft ze weer een andere coupe:

 

Een bericht gedeeld door J?ËLLE (@joellewitschge) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders