Na een lange knipperlichtrelatie met Waylon, heeft Joëlle Witschge de liefde gevonden bij dj Sander Huisman. Dat het dikke mik is, blijkt wel uit het feit dat de tortelduifjes al over trouwen praten... 

Bali

Sander, het neefje van Henny Huisman, spreekt voor het eerst over zijn kersverse vriendin in een uitzending van RTL Boulevard. De twee leerden elkaar kennen tijdens een interview in de Ziggo Dome. Joëlle interviewde Sander met zijn bandgenoten van Kris Kross Amsterdam. "Inmiddels ken ik de hele familie Witschge al", vertelt Sander. Ze hadden slechts een keer afgesproken toen ze samen naar Bali reisden.

Halloween

De twee hebben voor het eerst gezoend tijdens een Halloweenfeest. Dit bijzondere moment is voor het stel aanleiding om te fantaseren over hun bruiloft. "Als we ooit gaan trouwen dan doen we als thema Halloween," aldus Sander.


Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP