Een jaar geleden stapte Jochem Myjer in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Marloes. De grappenmaker viert zijn eerste huwelijksjaar met een serie foto's van de bruiloft.

Verrassingsbruiloft

De bruiloft heeft even op zich laten wachten. Jochem vroeg zijn Marloes ten huwelijk in Carré, maar negen jaar later gaven ze elkaar pas het jawoord. De bruiloft was voor iedereen een grote verrassing. De genodigden dachten dat ze naar hun gezamenlijke verjaardagsfeest kwamen. 'Dat je dan een feest geeft omdat je allebei veertig bent geworden dit jaar. En al onze dierbare vrienden er zijn. En dat het dan stiekem gewoon een huwelijk is. En we zijn getrouwd waar iedereen bij was. En dat het magisch was,' schreef de komiek destijds over de grote dag. 

Article continues after the ad

Jubileum

Inmiddels zijn de twee een jaar getrouwd. 'Kleinste handboei van Nederland om mijn vinger,' grapt Jochem. Zijn vrouw heeft een uitgebreider bericht gedeeld. 'En jij lieve Jochem bent nog steeds mijn prins....die mij iedere dag weer opnieuw de wereld laat zien met jouw liefde voor mij en ons gezin! Hou van jou,' aldus Marloes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders