Jim Bakkum zet vandaag zijn vrouw Bettina Holwerda in het zonnetje. De musicalster blaast namelijk 43 kaarsjes uit en dat moet gevierd worden. Op social media deelt Jim nu een zoete post. 

Jim is ontzettend trots op zijn vrouw en dat laat hij graag aan zijn volgers op Instagram weten. 

Jarig

'Dit mooie, frisse smoelwerkie is vandaag jarig', begint hij onder zijn zoete post. 'Een unieker persoon bestaat er voor mij niet. Zij heeft me zoveel geleerd in de afgelopen 15 jaar. Ik ben trots dat zij de moeder van onze drie lieve kinderen is. Mijn liefde voor haar is groot en ik hou met alles wat ik in me heb van haar', aldus Jim.

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Intens gezegend

Ook Bettina staat stil bij haar verjaardag en laat het volgende weten: '43 ik ben er hoor! En dan kan ik het wel negeren, omdat ik met mijn ietwat introverte inborst en m’n ik-zit-de-hele-dag-op-m’n-versierde-stoel-te-wachten-en-er-komt-niemand jeugdherinnering, een beetje kramp in m’n maag krijg als m’n verjaardag er weer aan komt. Ik voel me intens gezegend dat ik het mag worden. In goede gezondheid en met liefde in overvloed in m’n leven. En potverdorie, ik heb nog nooit zo genoten van ‘de kleine dingen’ in het leven, ben nog nooit zo mezelf geweest en ben sexier dan ooit tevoren😜. 43 is het nieuwe 43, want ik hoef geen 20 meer te zijn.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.