In november verschijnt de biografie van Jim Bakkum. Daarvoor moet de zanger en acteur flink wat fotoboeken doorspitten en zo nu en dan deelt hij dan ook een pareltje uit zijn jeugd. Dit keer blikt hij terug naar zijn 'rebelse' tienertijd. 

'Vroeger was ik al een rebel met een unibrow', zegt Jim geschokt op Instagram. De zanger deelt een drietal foto's van een hele jonge Jim. De doorgetrokken wenkbrauw waar hij het over heeft is ook goed te herkennen. 

Posters

William Rutten, de fotograaf van deze pareltjes, reageert met een heleboel lachsmileys onder de foto. Musical-collega Freek Bartels schrijft: 'Broekie'. Een aantal fans herkennen de foto's van posters die ze vroeger thuis hadden hangen. 'Ooooooo deze poster moest en zou ik hebben! Overal in het dorp de hitkranten uitverkocht, 15km voor gefietst 😂 ', laat iemand lachend weten. Iemand anders schrijft: 'Deze poster had ik aan de muur en op mijn schoolagenda.' Ook zet iemand nog zijn vraagtekens bij de tekst van Jim. 'Een rebel???? Een softie!'

Biografie

'Vorig jaar werd ik benaderd door uitgeverij Kompas met het bericht; wij denken dat jouw levensloop heel interessant kan zijn voor een boek. 'Moet je niet 100 zijn voor een biografie?!', was mijn eerste reactie. 'Maar na een fijn gesprek was ik er vrij snel uit; ik wil mijn mooie en bizarre weg in boekvorm gieten', zo maakt de 33-jarige Jim bekend op Instagram.

Article continues after the ad

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.