Jim Bakkum (33) houdt wel van wat grappen en grollen op zijn tijd. Wanneer William Rutten (51) wat kiekjes uit de oude doos deelt op zijn Instagram, weet de zanger het zeker. Hier valt geld mee te verdienen.

Zelf deelt Bakkum ook een van deze plaatjes op zijn eigen account en laat weten: 'Yes, mijn Only Fans is open! Je wil het en je weet het. 🥵' Op de foto is te zien hoe een piepjonge Jim met slechts wat blauwe strepen in zijn haar poseert voor de camera.

Article continues after the ad

Tekst gaat verder onder de post.

Hilarisch

Ook bekend Nederland komt niet meer bij van het lachen. Zo reageren Suzan en Freek: 'Hahaha dat smerige guitige lachje ook.' Volgens Jim 'noem je dat sexy'. Geld gaat hij er in ieder geval wel mee verdienen. 'Shut up. Take my money', laat Domien Verschuuren achter en ook Jan Versteegh laat weten: 'Ik betaal dubbel!'

Blauwe plukjes

Oh en nog even over die blauwe plukjes: dat is dus haarmascara. Dat laat Bakkum weten na een vraag van een volger. Ook roept het beeld heel wat nostalgische gevoelens op. 'Deze poster hing vroeger op mijn slaapkamer' en 'Uit de tijd waarin je de posters van je grootste idolen uit Idols had opgehangen in je kamer', is te lezen onder de post.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.