Jim Bakkum (33) en Yolanthe Cabau (35) hebben het érg gezellig op de set van hun nieuwe film Just Say Yes. Toch ontdekt de zanger een wel heel bijzonder talent van zijn tegenspeelster.

'Gisteren alweer de laatste draaidag van @JustSayYesNL gehad', begint Jim bij de post. 'Eigenlijk al mijn scènes met deze vrouw, @YolantheCabau, gefilmd en dat was echt één groot feest.'

Article continues after the ad

Speciaal talent

Hij vervolgt: 'Maar ze verbaasde me pas echt met een ánder speciaal talent. Swipe als je diep in je ziel geraakt wil worden.' Te zien is hoe Jim en Yolanthe in een lift meezingen met 'I Will Always Love You' van Whitney Houston. Of ja zingen, zingen: Cabau moet vooral heel hard lachen en probeert er onderuit te komen door te neuriën. 

Zoontje

Yolanthe zelf deelt ook nog een update vanaf de set: haar zoontje Xess Xava kwam de actrice namelijk weer een bezoekje brengen. 'Today my little big love came to visit me on set and that made me so happy!! He’s my all, my hero, my heart! ❤️', laat ze weten. Ook haar 4-jarige mannetje maakt zijn opwachting. Het is wel een klein rolletje, waarbij hij waterballonnen op zijn moeder mag gooien.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.