Jim Bakkum kan zijn geluk niet op en viert de lancering van alweer zijn zevende kinderboek. Vanaf deze week ligt het in de winkel en dit keer heeft het boekje een wel heel bijzondere vorm.

Jim deelt er een foto van op Instagram. 'Lieve kids, ons zevende Ik Ben Dadoe-boek ligt vanaf deze week in de winkels. Het is niet één boek, het is een doosje met 10 mini-uitdeelboekjes daarin. 5 met een verhaal over Dadoe’s verjaardag; ‘Dadoe Trakteert’ en 5 over Didi’s verjaardag; ‘Didi’s Droomfeest’. Deze kleine boekjes kun je uitdelen op school als traktatie. Te gek toch?!', schrijft hij erbij.

Boekenschrijver

Jim Bakkum schrijft de boekjes over Dadoe samen met Kirsten Michel. In 2017 kwam de eerste uit. Dadoe bestaat uit korte verhaaltjes voor kinderen vanaf twee jaar. Bij alle verhalen hoort ook een door Bakkum en Michel geschreven liedje. Het karakter Dadoe is niet zomaar ontstaan. Het is geïnspireerd door de naam die het zoontje van Jim gaf aan zijn goede vriend en collega Guido Spek, met wie hij in de musical Hartsvrienden speelde. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: ANP & Instagram