Jim Bakkum Bettina Holwerda

Op de laatste dag van 2019 staat Jim Bakkum (32) stil bij een van de belangrijkste dingen in zijn leven: zijn gezin, waar dit jaar de kleine Molly bij is gekomen. De zanger en acteur blikt terug op een aantal bijzondere jaren met een foto van ‘zijn’ zwangere Bettina (40), en zet haar flink in het zonnetje.

“Ik kan natuurlijk nu een hele rits aan dingen opnoemen op het gebied van werk die allemaal geweldig waren. En dat wás het ook, echt!”, begint Jim bij de foto. “Maar als ik dan naar deze foto kijk, mijn vrouw die hier vlak voor haar bevalling in maart, al met beginnende weeën, even staat te poseren of het niks is, dan denk ik; al die geweldige dingen op werkgebied had ik niet eens kunnen doen zonder deze hier.”

Article continues after the ad

Trots

Hij vervolgt: “Moeder van drie kinderen, die zorgt dat alles reilt en zeilt thuis en dat gaat écht niet vanzelf kan ik je melden. Zo trots op haar.”

Compleet gezin

Gezien het einde van 2019 het einde van het decennium betekent, blikt Jim ook daarop terug. “Ik mocht het afsluiten met een geweldig (doch heftig) jaar en het compleet maken van ons heerlijke, chaotische, liefdevolle gezin. Lux, Posy en Molly zijn allen ‘10’ kindjes en wat ben ik trots op ze.” De man van Bettina sluit af met wijze woorden. “VOORZICHTIG VANAVOND en thanks voor een altijd positief, gezellig sfeertje op mijn Insta. Jullie zijn altijd lief. HAPPY NEW YEAR.”

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.