Het is aftellen geblazen voor Jet van Nieuwkerk. De foodie wacht met smart op de komst van haar eerste kindje. Daarbij wordt haar geduld behoorlijk op de proef gesteld. 

Met een polaroidcamera is één van de laatste zondagen ‘met z’n tweeën’ vastgelegd. Op het korrelige kiekje zien we Jet in een geel setje ondergoed aan de eettafel zitten. Met een verveelde blik en haar benen uit elkaar om haar – toch wel bescheiden – buik de ruimte te geven. Aan de andere kant van de tafel is Ward druk bezig met het oppompen van de yogabal voor de bevalling.

Stilte voor de storm

'Zondagochtendsfeer. We zitten niet te wachten hoor, neuh', schrijft Jet sarcastisch bij de foto van de foto. In hashtags schrijft ze er nog bij #stiltevoordestorm en #blotebastenontbijt. Ook lollig: ze quoot het gesprekje tussen haar en Ward in hashtags. '#Achpompjijdiebalalvastop #goedidee #spannendhe #jaspannendhe.'

Jongetje

Jet maakte eind april haar zwangerschap bekend in een interview met LINDA. Toen er gevraagd werd naar haar favoriete recept, antwoordde de dochter van Matthijs: 'Pff, dat vind ik een hele lastige. Maar als ik dan íets moet kiezen, is het denk ik melanzane. Dat is een lasagne zonder pastabladen. Al heb ik door mijn zwangerschap een mega koolhydraten craving. Zeker de eerste drie maanden heb ik pizza, pasta en tosti’s gegeten alsof mijn leven er vanaf hing.' In hetzelfde gesprek vertelde ze zeventien weken zwanger te zijn. Vader van het kindje is Ward van den Bosch, met wie de tv-kok al jaren een relatie heeft. Pal daarna onthulde Jet op Instagram dat ze mama wordt van een jongetje.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.