Jet van Nieuwkerk 24Kitchen

Jet van Nieuwkerk gaat aan de slag voor 24Kitchen. De presentatrice en kookboekenschrijfster wordt een nieuw gezicht van het programma Wat eten we vandaag?, kondigt de kookzender vandaag aan.

Donderdagmiddag om 16.45 uur maakt Jet haar debuut in de tv-keuken, als gast van haar collega Hugo Kennis. En zondag is ze dan voor het eerst solo te zien. "Ik vind het supertof dat ik voor 24Kitchen mag werken", zegt Jet in haar eerste aflevering, waarin ze een amandeltaart met aardbei bereidt.

Article continues after the ad

Wishlist

Voor Jet is het een droom die uitkomt. "Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten", zegt ze. "Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist. Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!"

Frisse uitstraling

24Kitchen noemt Jet van Nieuwkerk ontwapenend en prijst haar frisse uitstraling. "Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok", zegt channel director Petra Knoth.

Jet van Nieuwkerk maakte vorig jaar voor de NTR de docuserie Niet gezond meer en presenteerde in 2017 voor RTL4 het programma Foodmakers. Onlangs bracht ze het boek ‘Uit huis met Jet’ uit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP