Story betrapte Jeroen Pauw (57) op ‘zijn’ liefdeseiland Curaçao, waar hij een prachtige villa aan zee heeft. Verbleef de presentator hier eerder met ex-vriendin Nimet, nu is het nieuwe liefde Zoé met wie hij van de zonsondergang geniet. Heeft Jeroen eindelijk de ware gevonden?

Zon, zee en strand; Jeroen Pauw geniet al ruim een maand van alles wat zijn favoriete eiland Curaçao te bieden heeft. En deze keer doet hij dat samen met zijn nieuwe liefde Zoé Goddijn. Heeft de populaire presentator in Zoé eindelijk de ware gevonden? Het is geen geheim dat Jeroen een notoire rokkenjager is: ‘Ik deed 200+ vrouwen. Het is wel zo dat ik best veel relaties heb gehad,’ vertelde hij in een interview. ‘Ook met vrouwen die bekend waren. Daardoor is het wat breder uitgemeten allemaal.’

Verantwoordelijk

Bekende showbizzvrouwen met wie Jeroen romances beleefde zijn onder anderen Mieke van der Weij, Loretta Schrijver, Sophie Hilbrand, Manuëla Kemp en Daphne Bunskoek. Jeroen zei zich ervan bewust te zijn dat hij menig vrouwenhart heeft gebroken, maar: ‘Ik vind niet dat ik verantwoordelijk ben voor het geluk van degene die met mij is. Maar ik ben ook niet verantwoordelijk voor het ongeluk van degene die níet meer met mij is. (...) Ik vind het meestal leuk zoals het gaat, terwijl een vrouw vaak vindt dat er méér moet zijn. En wat dat precies is, verschilt per vrouw. Variërend van samenwonen tot een huwelijk of een kind. Iets wat op één of andere manier een symbool van een verbond is. Mijn antwoord is altijd: maar we hebben het toch leuk zo?!’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na een stormachtig huwelijk met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, en een knipperlichtrelatie met danseres Noi Pakon, geeft Martijn Krabbé in de lente van 2019 zijn grote liefde Deborah Wietzes het jawoord. In gesprek met Story blikt Martijn vooruit op hun huwelijk.

Voor Martijn Krabbé voelt het nog altijd onwerkelijk dat Deborah Wietzes afgelopen zomer voor zijn charmes viel. De populaire RTL-presentator maakte in mei zijn relatiebreuk met danseres Noi Pakon – met wie hij een knipperlicht-relatie van drie jaar had – bekend, en werd vanaf dat moment steeds vaker in gezelschap van Deborah gesignaleerd. Uiteindelijk besloot Martijn in augustus zijn liefde voor Deborah van de daken te schreeuwen en plaatste hij op zijn Instagram-pagina een liefdevolle foto van hun samen. Dat Martijn nu samen is met Deborah, is voor een groot deel te danken aan zijn kinderen Bickel (18), Michelle (14), Jasmijn (12) en Achilles (10). 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl