Story betrapte Jeroen Pauw (57) op ‘zijn’ liefdeseiland Curaçao, waar hij een prachtige villa aan zee heeft. Verbleef de presentator hier eerder met ex-vriendin Nimet, nu is het nieuwe liefde Zoé met wie hij van de zonsondergang geniet. Heeft Jeroen eindelijk de ware gevonden?

Zon, zee en strand; Jeroen Pauw geniet al ruim een maand van alles wat zijn favoriete eiland Curaçao te bieden heeft. En deze keer doet hij dat samen met zijn nieuwe liefde Zoé Goddijn. Heeft de populaire presentator in Zoé eindelijk de ware gevonden? Het is geen geheim dat Jeroen een notoire rokkenjager is: ‘Ik deed 200+ vrouwen. Het is wel zo dat ik best veel relaties heb gehad,’ vertelde hij in een interview. ‘Ook met vrouwen die bekend waren. Daardoor is het wat breder uitgemeten allemaal.’

Verantwoordelijk

Bekende showbizzvrouwen met wie Jeroen romances beleefde zijn onder anderen Mieke van der Weij, Loretta Schrijver, Sophie Hilbrand, Manuëla Kemp en Daphne Bunskoek. Jeroen zei zich ervan bewust te zijn dat hij menig vrouwenhart heeft gebroken, maar: ‘Ik vind niet dat ik verantwoordelijk ben voor het geluk van degene die met mij is. Maar ik ben ook niet verantwoordelijk voor het ongeluk van degene die níet meer met mij is. (...) Ik vind het meestal leuk zoals het gaat, terwijl een vrouw vaak vindt dat er méér moet zijn. En wat dat precies is, verschilt per vrouw. Variërend van samenwonen tot een huwelijk of een kind. Iets wat op één of andere manier een symbool van een verbond is. Mijn antwoord is altijd: maar we hebben het toch leuk zo?!’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Joe Jackson (89), over wie eerder deze week bekend werd dat hij niet meer lang te leven heeft, is opgenomen in het ziekenhuis. 

De vader van Michael Jackson heeft een terminale vorm van kanker. Bronnen uit de familie Jackson melden aan TMZ dat veel familieleden naar het ziekenhuis zijn gevlogen om hem te bezoeken, onder wie Jacksons echtgenote Katherine.

Volgens de ingewijden is de vorm van kanker die Jackson heeft niet meer te behandelen.

Onduidelijkheid

Het gaat al maanden niet goed met de gezondheid van Joe Jackson, maar vorige week ging het snel bergafwaarts. Zoon Jermaine heeft het moeilijk met de situatie. "Niemand vertelde ons waar hij was en we kregen geen duidelijkheid over zijn toestand. Mijn moeder was doodongerust. Hij is erg fragiel en heeft niet lang meer. Daarom heeft hij zijn familie nodig. Dat is alles wat we willen."

Joe Jackson heeft in totaal elf kinderen. Hij kreeg er tien met zijn vrouw Katherine en één met Cheryl Terrell, met wie hij jarenlang een affaire had.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: nu.nl

Art Rooijakkers heeft zijn laatste reis voor AVROTROS achter de rug. Vrijdag had hij in Zambia zijn laatste opnames voor zijn programma Helden Van De Wildernis.

'Zojuist hier mijn allerlaatste presentatietekst voor Helden Van De Wildernis en dus AVROTROS opgenomen', schrijft Art op Instagram bij een foto van hem naast een vliegtuig. Hij plaatste daar de hashtags #eindevaneentijdperk en #opnaarnieuweavonturen bij.

RTL

Dit voorjaar werd bekend dat Art overstapt naar RTL. Bij de commerciële zender gaat hij in ieder geval de comedyshow Holland-België presenteren. Ook krijgt hij nog een aantal andere programma's op zijn bordje, waaronder een reisprogramma en een interviewprogramma. Voor AVROTROS reisde Art jarenlang de wereld over. Naast Helden Van De Wildernis was hij ook het gezicht van Wie Is De Mol?.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Bron: Telegraaf.nl