Story betrapte Jeroen Pauw (57) op ‘zijn’ liefdeseiland Curaçao, waar hij een prachtige villa aan zee heeft. Verbleef de presentator hier eerder met ex-vriendin Nimet, nu is het nieuwe liefde Zoé met wie hij van de zonsondergang geniet. Heeft Jeroen eindelijk de ware gevonden?

Zon, zee en strand; Jeroen Pauw geniet al ruim een maand van alles wat zijn favoriete eiland Curaçao te bieden heeft. En deze keer doet hij dat samen met zijn nieuwe liefde Zoé Goddijn. Heeft de populaire presentator in Zoé eindelijk de ware gevonden? Het is geen geheim dat Jeroen een notoire rokkenjager is: ‘Ik deed 200+ vrouwen. Het is wel zo dat ik best veel relaties heb gehad,’ vertelde hij in een interview. ‘Ook met vrouwen die bekend waren. Daardoor is het wat breder uitgemeten allemaal.’

Verantwoordelijk

Bekende showbizzvrouwen met wie Jeroen romances beleefde zijn onder anderen Mieke van der Weij, Loretta Schrijver, Sophie Hilbrand, Manuëla Kemp en Daphne Bunskoek. Jeroen zei zich ervan bewust te zijn dat hij menig vrouwenhart heeft gebroken, maar: ‘Ik vind niet dat ik verantwoordelijk ben voor het geluk van degene die met mij is. Maar ik ben ook niet verantwoordelijk voor het ongeluk van degene die níet meer met mij is. (...) Ik vind het meestal leuk zoals het gaat, terwijl een vrouw vaak vindt dat er méér moet zijn. En wat dat precies is, verschilt per vrouw. Variërend van samenwonen tot een huwelijk of een kind. Iets wat op één of andere manier een symbool van een verbond is. Mijn antwoord is altijd: maar we hebben het toch leuk zo?!’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Downton Abby verschijnt in het najaar van 2019 op het witte doek. Goed nieuws voor alle fans die sinds de eerste aflevering verkocht waren.

De serie liep van 2010 tot en met 2015 en er verschenen zes seizoenen. Het verhaal gaat over de standverschillen in de periode 1912 - 1925 en speelt zich af in een groot Engels landhuis. 

'Sinds de serie is beëindigd wachten veel fans van Downton op het volgende hoofdstuk van de Crawley-familie', zegt Peter Kujawski van het productiehuis Focus Features. 'We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van deze ongelooflijke groep filmmakers en de wereld van Downton volgend jaar september naar het grote scherm te brengen.' 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: RTL Boulevard

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders