Jeroen van Inkel is terug bij zijn vrouw Sandra. Vorig jaar gingen ze tijdelijk uit elkaar en dat heeft vruchten afgeworpen. ‘Soms moet je even afstand nemen van elkaar. Dan kom je erachter dat er nog heel veel is,’ vertelt Jeroen aan Story. 

Story berichtte in april 2019 over de huwelijkscrisis van radiolegende Jeroen van Inkel en zijn vrouw Sandra. Volgens Jeroen hadden ze de ruimte en tijd nodig om over hun relatie na te denken. ‘We zijn veertig jaar bij elkaar en hebben twee geweldige kinderen en dit geven we niet zomaar op. Hoewel er voor geen van ons beiden een ander in het spel is, leek het ons goed even een adempauze in te lassen.’

Article continues after the ad

Afkicken

Het was niet voor het eerst dat Jeroen en Sandra uit elkaar gingen. De vorige keer dat Jeroen zijn gezin verliet, kampte met een drugsverslaving. ‘Er is een tijd geweest dat ik meer drugs gebruikte dan goed voor me was,’ vertelde Jeroen daar eerder over in Volkskrant Magazine.

Het drugsgebruik van Jeroen liep destijds dusdanig uit de hand, dat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek in Londen. Al had zijn opname ook een andere reden. ‘Ik had een relatie met een vrouw. Een vrouw die niet mijn vrouw was. Ik ben al 24 jaar samen met mijn vriendin, dus ik zat er heel erg mee. Ik zat gevangen in die relatie, dacht: jezus, hoe kom ik hiervan af? Daar had ik hulp bij nodig. 

Adempauze

Jeroen keerde terug bij Sandra, met wie hij in 2004 trouwde. En toch ging het vorig jaar opnieuw mis tussen Jeroen en Sandra. Maar ook deze keer bleek de breuk niet definitief. ‘Sandra en ik hebben een adempauze gehad, en dat heeft goed gewerkt,’ vertelt Jeroen nu aan Story. ‘We zijn weer bij elkaar. Soms moet je even afstand nemen van elkaar en kom je erachter dat er nog heel veel is. Wij zijn al heel lang samen, sinds 1979. Sandra en ik zijn eind vorig jaar weer bij elkaar gekomen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 6 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.