Afgelopen donderdag, zong Jeroen van der Boom (48) een prachtige ode aan Fred van Leer (44). Dit deed hij in het nieuwe seizoen van het programma 'Hoge Bomen' op SBS-6. Op Instagram schrijft de bekende stylist er stil van te zijn en dat is hij - zoals hij zelf zegt - niet vaak. 

De getalenteerde en veelbesproken Fred van Leer was afgelopen donderdagavond de eerste gast in het nieuwe seizoen van 'Hoge Bomen'. Tijdens de uitzending deed van Leer een boekje open over de donkerste periode uit zijn leven

Article continues after the ad

Emotioneel nummer

Jeroen van der Boom zingt een prachtige zelfgeschreven versie op 'Samen Zijn' van Willeke Alberti. 

Tekst gaat verder onder de video.

Seksfilmpje

Fred vertelt openlijk over de plek waar hij opgroeide, zijn allereerste échte vriendschap, maar ook over het seksfilmpje die vorig jaar uitlekte. Hij kreeg allerlei dm's van fans die het hadden gezien. Hij sliep er een nachtje over en daarna is hij uit paniek het huis uit gevlucht. 'Ik wilde naar vrienden gaan, maar was binnen tien minuten de weg al kwijt. Ik dwaalde wel drie uur lang rond in de stad en wist niet meer waar ik heen moest', vertelt een geëmotioneerde van Leer. 

'Op het moment dat het zwart werd voor mijn ogen en ik misschien iets zou doen wat ik niet zou moeten doen, werd ik ineens gebeld door Envy Peru, de winnares van Drag Race Holland.' Van Leer vertelt dat zij zijn redding is geweest. Van die week weet hij bijna niks meer, zijn leven werd compleet overgenomen door vrienden en mensen die professionele hulp bieden. Ook zijn telefoon werd afgepakt, zodat hij niks over zichzelf kon lezen op internet. 

Opgenomen in het ziekenhuis

Sinds het uitlekken van de sekstape, staat het leven van het tv-talent op z'n kop. De grond zakte onder Fred zijn voeten vandaan en hij schaamde zich énorm voor zijn vrienden en familie. Zijn grootste angst op dat moment was het verliezen van zijn carrière.

Na een paar dagen opgevangen te zijn door vrienden, ging het tóch mis met Fred. De details houdt hij voor zichzelf, maar hij moest uit huis getakeld worden en werd opgenomen in het ziekenhuis. 

Bijzonder briefje

Eenmaal in het ziekenhuis, stond er een zuster aan zijn bed met een bijzonder briefje: 'Never forget god gives his toughest battles to his strongest soldiers'. Dit briefje heeft hij in laten lijsten en hangt nu bij hem thuis. Van Leer vertelt dat de situatie hem uiteindelijk heeft doen beseffen, dat hij zijn leven anders moet aanpakken. 

Hoge Bomen

In het programma 'Hoge Bomen' brengt Jeroen van der Boom een ode aan de gasten die op bezoek komen. Door middel van persoonlijke gesprekken, gevoerd bij de vleugel, worden bijzondere of indrukwekkende momenten herleeft. 

Bron: Instagram, Hoge Bomen | Beeld:Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.