Jeroen van der Boom kijkt uit naar een carrière buiten de schijnwerpers. De komende jaren staat de zanger nog op het podium met zijn collega-Toppers René Froger, Gerard Joling en Jan Smit, maar daarna hangt hij de microfoon aan de wilgen. Dan wordt het "tijd voor wat anders", aldus de zanger.

"Ik zie mezelf niet op mijn vijfenvijftigste nog in een glitterpak optreden", zegt de 45-jarige zanger in De Telegraaf over de optredens met de Toppers. "Dat past wel bij Gerard en René, en dat gaat prima. Maar niet bij mij."

Toekomst

Van der Boom heeft al een idee wat hij dan zou willen doen. "Een carrière wordt niet alleen op de bühne gebouwd, maar vooral ook erachter. Ik zou tegen die tijd misschien wel eens achter de schermen kunnen verdwijnen. Het lijkt me geweldig om dan met alles wat je hebt opgestoken verder te gaan."

Zaterdag staat Van der Boom in een uitverkochte ZiggoDome voor de zesde editie van het zangfestijn Holland Zingt Hazes. Samen met onder meer Xander de Buisonjé en Trijntje Oosterhuis brengt hij alle grote hits van de zanger ten gehore.


Bron en beeld: ANP

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders