Marco Borsato trad tijdens zijn concertreeks al weleens op met dochter Jada, en ook Jeroen van der Boom lijkt de smaak nu te pakken te hebben. De zanger introduceerde gisteren namelijk een wel heel bijzondere gast tijdens de eerste avond van Toppers in Concert 2018.

Niemand minder dan zijn elfjarige zoon Luuk was gisteren te gast in de Johan Cruijff Arena. De zanger begeleidde zijn zoon op de piano, terwijl Luuk het nummer 'Papa' van Stef Bos ter gehore bracht. Het jonge talent liet hier maar weer eens horen dat de appel niet ver van de boom valt, en hij wellicht over een paar jaar weleens in de voetsporen van zijn vader zou kunnen treden. Luuk zelf is in ieder geval heel erg blij met zijn eerste echte optreden. "Ik mag het eindelijk vertellen. Ik doe mee met Toppers in Concert. Net de eerste gehad, wat was het gaaf!", schrijft hij op Instagram.

Apetrots

Het optreden an sich is overigens niet geheel nieuw voor de elfjarige. De jonge zanger volgde namelijk een opleiding bij de dansacademie van Lucia Marthas, en maakt sinds drie jaar ook deel uit van BNNVARA-programma Kinderen voor Kinderen. Papa Jeroen is dan ook apetrots op zijn telg. "Hoe trots kan je zijn. Hij is mijn mini-me. Zingen en dansen heeft altijd al in hem gezeten. En nu sta ik samen met hem op een podium en draagt hij dezelfde Topperskleding als ik", aldus een ontzettend trotse vader, die ook vanavond weer op het podium met zijn kleine knul mag staan. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders