Ondanks diverse oproepen af te stemmen op RTL Late Night lukt het Twan Huys nog steeds niet een miljoenenpubliek te boeien. Woensdagavond stemden 330.000 kijkers op hem af, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Huys' grote concurrent Jeroen Pauw trok woensdagavond wel ruim een miljoen kijkers. Volgens Mediacourant is het de vierde keer dit jaar dat Pauw boven de miljoengrens komt. De latenighttalkshow van NPO 1 staat op de zevende plek van de kijkcijfertop, RTL Late Night is wederom niet in de lijst te vinden. Onder meer GeenStijl probeerde Huys aan meer kijkers te helpen. De site plaatste een oproep massaal te kijken onder de noemer #WijKijkenTwan.

Article continues after the ad

Tussen kunst en kitsch

De kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek wordt aangevoerd door Tussen kunst en kitsch, waarop 1,7 miljoen Nederlanders afstemden. Voor de voetbalwedstrijd PSV - Tottenham zapten bijna 1,7 miljoen mensen naar Veronica, goed voor een tweede plek in de lijst. Het NOS Journaal van 20.00 uur maakt de top drie compleet met 1,5 miljoen kijkers.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP