Gisterenavond waren bij de première van de nieuwe James Bond film ook Jeroen Nieuwenhuize en vriendin Tessa Kortlevers aanwezig. In juni verloren ze plotseling hun pasgeboren zoontje. Voor het eerst praat het stel openhartig over deze vreselijke gebeurtenis.  

Op de rode loper wordt aan het stel gevraagd hoe het nu, twee maanden later, met hun gaat. 'Het leven zou nooit meer hetzelfde zijn', vertelt een emotionele Jeroen. 'Gelukkig hebben we elkaar, meer dan ooit'. Ook Tessa heeft het nog altijd moeilijk.'Elke dag is het iets minder zwaar, maar het maakt het niet minder', laat ze weten aan de camera.

Nachtmerrie

Het eerste kindje van Jeroen Nieuwenhuize en zijn vriendin Tessa overleed begin juni. De bevalling was eigenlijk pas half juli uitgerekend. 'Precies een week geleden is onze grootste droom veranderd in een nachtmerrie. We hebben onze prachtige zoon Jayden James Nieuwenhuize maar kort in onze armen mogen sluiten', schreef Jeroen bij een foto waarop het handje van het jongetje te zien is. 'Nu is hij voor altijd in ons hart. Rust zacht mijn lieve zoon.'

Interview

De twee zijn sinds 2015 een setje. De vonk sprong over tijdens een interview dat de journaliste had met Nieuwenhuize. 

Article continues after the ad
Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.