Een scheiding, een liefdesbreuk én nu is zijn relatie opnieuw gestrand. Het zit Jeroen Nieuwenhuize (45) op amoureus gebied niet mee. 'Ik ben weer een vrij man', bevestigt de populaire radio-dj aan Story.

Vrij man

Hij is aantrekkelijk, succesvol en heeft aan aandacht geen gebrek. Tóch gaat het liefdesleven van Jeroen niet bepaald over rozen. Zijn huwelijk met Kayla Bredewold strandde na drie jaar en toen hij zes weken later journaliste Tessa Kortlevers tegen het lijf liep was het raak. Maar ook die relatie hield geen stand. 'Ik heb te weinig tijd gevonden om de scheiding te verwerken.' Maar, zo zegt Jeroen: 'Het was niet zo dat de liefde was verdwenen. Integendeel.' En dus kwam het koppel bij elkaar. Achteraf bleek het voor de twee een goede beslissing te zijn om nog niet samen te wonen, want aan Story heeft Jeroen nu opgebiecht dat hij weer een vrij man is...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: een jaarabonnement voor slechts €11,50 per maand

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders