Jennifer Lopez verloofd

Jennifer Lopez is afgelopen weekend verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. De twee maakten het nieuws bekend via Instagram. Volgens vrienden van de zangeres is ze 'compleet in de wolken' door Alex en zijn de tortelduifjes geweldig samen. 

"Eigenlijk was het vanaf het begin van hun relatie duidelijk hoe goed ze bij elkaar passen, ze viel als een blok voor hem. Al snel begon ze aan een toekomst met Alex te denken en kwam ook het woord 'trouwen' ter sprake. Maar toen heeft Jennifer op de rem getrapt, omdat ze wilde genieten van het moment en de tijd met hun beider kinderen samen", zegt een bron tegenover People. 

Article continues after the ad

De kinderen van Jennifer en haar ex-man Marc Anthony, tweeling Max en Emme, kunnen het goed vinden met de twee dochters van Alex: Ella en Natasha. "Samen zijn ze een grote gemixte familie en dat maakt zowel Jennifer als Alex heel gelukkig."

Lopez was drie keer eerder getrouwd, maar voor Rodriguez wordt het zijn tweede huwelijk. Wanneer het stel daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt, is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Tekst & Beeld: ANP