Alhoewel ze haar liefde voor Alex Rodriguez niet onder stoelen of banken steekt, heeft Jennifer Lopez geen plannen om op korte termijn met de oud-honkballer te trouwen. Dat vertelt ze in een interview met de Amerikaanse Harper's Bazaar.

"Ik geloof in het huwelijk", aldus J.Lo. "En ik word graag oud met iemand met wie ik een vaste relatie heb. Maar ik wil nu niets forceren."

Overeenkomsten

Jennifer en Alex kregen in februari van 2017 iets met elkaar. Volgens de zangeres werkt hun relatie goed, omdat hun levens veel overeenkomsten hebben. "We begrijpen elkaars leven op een manier waarop de meeste mensen dat niet zouden kunnen. We zijn beiden in de spotlight terechtgekomen toen we begin twintig waren, en overtroffen meteen de verwachtingen. En dat heeft invloed op de dynamiek in je leven, van je familie tot je werk en je relatie."

Article continues after the ad

Drie huwelijken

De zangeres heeft al drie huwelijken achter de rug. Met ex Marc Anthony kreeg ze twee kinderen, de inmiddels 10-jarige tweeling Max en Emme. Ook Alex trouwde eerder, uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters van 13 en 9.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: ANP | Bron: ANP