Alhoewel ze haar liefde voor Alex Rodriguez niet onder stoelen of banken steekt, heeft Jennifer Lopez geen plannen om op korte termijn met de oud-honkballer te trouwen. Dat vertelt ze in een interview met de Amerikaanse Harper's Bazaar.

"Ik geloof in het huwelijk", aldus J.Lo. "En ik word graag oud met iemand met wie ik een vaste relatie heb. Maar ik wil nu niets forceren."

Overeenkomsten

Jennifer en Alex kregen in februari van 2017 iets met elkaar. Volgens de zangeres werkt hun relatie goed, omdat hun levens veel overeenkomsten hebben. "We begrijpen elkaars leven op een manier waarop de meeste mensen dat niet zouden kunnen. We zijn beiden in de spotlight terechtgekomen toen we begin twintig waren, en overtroffen meteen de verwachtingen. En dat heeft invloed op de dynamiek in je leven, van je familie tot je werk en je relatie."

Drie huwelijken

De zangeres heeft al drie huwelijken achter de rug. Met ex Marc Anthony kreeg ze twee kinderen, de inmiddels 10-jarige tweeling Max en Emme. Ook Alex trouwde eerder, uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters van 13 en 9.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: ANP | Bron: ANP

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP