Hoewel Jennifer Hoffman gisteren helaas niet in de prijzen viel, is ze wel heel gelukkig in de liefde. Vol trots neemt ze voor het eerst haar nieuwe vlam mee op de rode loper van het Gouden Televizier-Gala.

Nog geen twee maanden geleden maakte Jennifer bekend samen te zijn met de Frans-Canadese kok Dorian Cole. De actrice was eerst lange tijd samen met mede Luizenmoeder-acteur Henry van Loon. De twee gingen vorig jaar in de zomer afzonderlijk van elkaar op vakantie, waarna Story enkele weken later hun liefdesbreuk bekendmaakte. Dat nieuws kwam voor velen als een schok. Zeker omdat Jennifer (37) nooit onder stoelen of banken had gestoken dat Henry voor haar de ware was en ze met hem graag een gezin wilde stichten. 

Article continues after the ad

De Luizenmoeder

Hoewel Hoffman dus niet in de prijzen viel, ging Ilse Warringa (juf Ank) er met de de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice vandoor. Vorige week sleepte juf Ank al een Gouden Kalf in de wacht. 'Ongelooflijk', was Ilse's eerste reactie. 'Bedankt dat jullie zo massaal hebben gekeken en op mij hebben gestemd. Ik had het Jennifer en Lies ook gegund.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle, ANP | Beeld: ANP, Peter Smulders