Jelka van Houten (42) heeft een zeldzame video van haar zoon op haar Instagram geplaatst. Ze deelt namelijk niet veel van haar kinderen, dus deze video is dan ook extra speciaal. De actrice heeft 3 kinderen: zoon Walt (11) en dochter Jean (5) uit haar vorige relatie en een pasgeboren dochter samen met acteur Henry van Loon (38).

Zoon Jelka van Houten

Haar kinderen houdt Jelka liever buiten de media, maar nu heeft de actrice toch een uitzondering gemaakt. Ze deelt een oude video, waarin te zien is hoe ze jaren geleden een liedje opnam dat ze speciaal voor haar zoon maakte. 'Stop de tijd, stop de tijd', schrijft ze erbij. 'Ik deel liever niets van mijn kinderen, maar gelukkig is dit filmpje inmiddels zo oud dat-ie wel verjaard is… en het is gewoon te zoet. Sweet memories.'

Ontroerd

Volgers van Jelka smelten bij het zien van de beelden. 'Ik moet hier dus echt van huilen', reageert Marlijn Weerdenburg, die momenteel in verwachting is van haar tweede kindje. 'Ooh, zo mooi en zo lief!', vult een fan aan.

De tekst gaat verder onder de posts.

Article continues after the ad

Liefde

Henry en Jelka werden verliefd toen ze in hetzelfde theater speelden, en maakten in 2018 wereldkundig een relatie te hebben. Afgelopen juni maakten de twee met een hilarische video bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. In november verwelkomde het stel een dochter, die luistert naar de naam Bonnie Wilma van Loon.

Buikpijn van het lachen

Als er iemand is bij wie ze zich veilig en vertrouwd voelt, is het Henry wel. 'Ik voel me door hem gezien, of nee, ik durf hem naar me te laten kijken', vertelt Jelka in een eerder interview met Flair. 'En behalve dat hij leuk en lief is, vind ik hem ook heel grappig en uniek. Hij durft scherp en geestig te zijn, maar ook kwetsbaar. Ik heb nog nooit zoveel gelachen met iemand. Echt buikpijn van het lachen. Dat je denkt: oh, wat is dit heerlijk.' Jelka van Houten was helemaal niet van plan om na haar scheiding gauw weer een nieuwe relatie te beginnen. 'Ik was stellig van plan om een kattenvrouwtje te worden. Ik had mijn keuken roze geschilderd met het idee: voorlopig komt hier geen man naar binnen.' De twee raakten onverwacht verliefd toen ze in hetzelfde theater speelden.

De Luizenmoeder

De 38-jarige Van Loon had eerder een relatie met actrice Jennifer Hoffman, zijn tegenspeelster in de serie De Luizenmoeder. Zij is pas moeder geworden van een zoon, zo maakte ze begin februari bekend met een romantische foto. Het huwelijk van Jelka met Koppe Koppeschaar werd in 2016 beëindigd. 

Bron: Flair | Beeld: Brunopress & Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.