Tijdens haar roerige carrière als minister van Defensie kreeg Jeanine Hennis te maken met fysieke klachten, waardoor ze het wel kon uitschreeuwen van de pijn. Ze belandde in de medische molen en kreeg uiteindelijk een verre van geruststellende diagnose. In Story vertelt ze er openhartig over. 

Wat maar heel weinig mensen weten, is dat Jeanine tijdens haar roerige carrière als minister van Defensie te maken kreeg met ernstige fysieke klachten die haar toch al pittige bestaan er haast ondoenlijk zwaar op maakten. Om de haverklap kermde Jeanine het uit van de pijn in haar schouder, of zag ze dat een van haar knieën ineens was opgezwollen tot alarmerende proporties. Extra beangstigend: lange tijd had ze geen idee wat haar mankeerde!

Reuma

Ze belandde in de medische molen en kreeg uiteindelijk de verre van geruststellende diagnose reuma. ‘En dat is natuurlijk helemaal geen pretje. Als ik mijn pillen niet slik is het behoorlijk mis. Maar met het feit dat er pillen zijn die in mijn geval zo goed werken, mag ik me gelukkig prijzen. Dat is niet bij iedereen het geval. Voor mij betekent het wel dat ik nooit meer alcohol mag drinken. Maar dat vind ik maar een klein offer als dat betekent dat ik met deze pillen een goed leven kan hebben.’

Lees het hele verhaal in editie 17. Nu in de winkel.

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.


Beeld: Peter Smulders

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.