Verleider Joshua Snackbar

Genieten geblazen voor alle fans van verleider Joshua uit Temptation Island. Vanaf half mei kan iedereen smullen van zijn 'Floshua'. En nee, dat is niet zijn geslachtsdeel, maar een grote frikandel die hij gaat verkopen in zijn snackbar in Hasselt.

De Floshua is een "een extra lange curryworst, vol puur genot", legt Joshua uit aan Het Laatste Nieuws. "Ja, een kleintje zou nogal belachelijk zijn", lacht hij. Hiermee doelt hij op zijn inmiddels veelbesproken geslachtsdeel. 

Article continues after the ad

Snackbar

Het is geen toeval dat Joshua de snackbar J'S&A opent. Zijn broer, zus en vader waren al actief in de horeca en stappen nu mee in zijn nieuwe zaak. "Ik heb al een aardig centje verdiend door al mijn actes de présence en deelname aan programma's en dat investeer ik nu in ons familiebedrijfje."

Joshua is zelf ook van plan om zoveel mogelijk zelf in zijn nieuwe snackbar te staan. "Ik ben het gezicht van de frituur. Al hou ik tijdens het werken wel al mijn kleren aan", knipoogt de Temptation Island-verleider, die overigens nog steeds vrijgezel is. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld: Adam Zkt. Eva VIPS (Martijn van Gelder)