Facebook gaat de komende tijd een aantal veranderingen doormaken. Het platform wil meer nadruk leggen op ‘betekenisvolle sociale interacties’, waardoor je meer updates van vrienden en familie in je tijdlijn ziet. Dit betekent ook dat je minder berichten van sites, bedrijven en beroemde personen voorbij ziet komen. Wil jij ervoor zorgen dat je niets van Story mist? Zó doe je dat.

Wie niet zit te wachten op alle Facebookberichten van die verre neef of dat buurmeisje waar je al twintig jaar niet meer naast woont, maar wel graag op de hoogte blijft van onze artikelen: volg onderstaande stappen en je mist niets meer van Story.

1. Ga naar onze Facebookpagina
2. Druk op ‘Volgend’
3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Écht niets meer missen?

Blijf op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws door je in te schrijven voor Story's nieuwsbrief, volg ons op Instagram voor de leukste BN'er beelden en op Twitter voor breaking news.

Je kunt natuurlijk ook dagelijks een bezoekje aan Story.nl brengen, waar we elke dag de leukste, interessantste en grappigste artikelen voor je schrijven. Of neem een abonnement op Story. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

 

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders