Facebook gaat de komende tijd een aantal veranderingen doormaken. Het platform wil meer nadruk leggen op ‘betekenisvolle sociale interacties’, waardoor je meer updates van vrienden en familie in je tijdlijn ziet. Dit betekent ook dat je minder berichten van sites, bedrijven en beroemde personen voorbij ziet komen. Wil jij ervoor zorgen dat je niets van Story mist? Zó doe je dat.

Wie niet zit te wachten op alle Facebookberichten van die verre neef of dat buurmeisje waar je al twintig jaar niet meer naast woont, maar wel graag op de hoogte blijft van onze artikelen: volg onderstaande stappen en je mist niets meer van Story.

1. Ga naar onze Facebookpagina
2. Druk op ‘Volgend’
3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Écht niets meer missen?

Blijf op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws door je in te schrijven voor Story's nieuwsbrief, volg ons op Instagram voor de leukste BN'er beelden en op Twitter voor breaking news.

Article continues after the ad

Je kunt natuurlijk ook dagelijks een bezoekje aan Story.nl brengen, waar we elke dag de leukste, interessantste en grappigste artikelen voor je schrijven. Of neem een abonnement op Story. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.