Facebook gaat de komende tijd een aantal veranderingen doormaken. Het platform wil meer nadruk leggen op ‘betekenisvolle sociale interacties’, waardoor je meer updates van vrienden en familie in je tijdlijn ziet. Dit betekent ook dat je minder berichten van sites, bedrijven en beroemde personen voorbij ziet komen. Wil jij ervoor zorgen dat je niets van Story mist? Zó doe je dat.

Wie niet zit te wachten op alle Facebookberichten van die verre neef of dat buurmeisje waar je al twintig jaar niet meer naast woont, maar wel graag op de hoogte blijft van onze artikelen: volg onderstaande stappen en je mist niets meer van Story.

1. Ga naar onze Facebookpagina
2. Druk op ‘Volgend’
3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Écht niets meer missen?

Blijf op de hoogte van het laatste showbizz-nieuws door je in te schrijven voor Story's nieuwsbrief, volg ons op Instagram voor de leukste BN'er beelden en op Twitter voor breaking news.

Je kunt natuurlijk ook dagelijks een bezoekje aan Story.nl brengen, waar we elke dag de leukste, interessantste en grappigste artikelen voor je schrijven. Of neem een abonnement op Story. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP