Gisteravond zat Nederland weer massaal voor de buis voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. Daar viel, behalve de suikerrijke baksels, één ding op: het slanke figuur van jurylid Janny.

Janny van der Heijden geniet weer van de heerlijke creaties die in Heel Holland Bakt worden gemaakt. Maar vòòr de opnames heeft ze zich aan een strikt dieet gehouden. Het roer moest om, vond ze. 'Ieder jaar met Heel Holland Bakt komen er een paar kilo bij. Die gaan er maar gedeeltelijk af, want er blijft altijd een kilootje aanhangen', vertelt ze deze zomer in een interview. Toen ze zichzelf terugzag op televisie, werd ze dan ook niet vrolijk. 'Als ik mezelf terugzag op tv, dacht ik weleens: ‘Nee toch, het kan beter.' Het jurylid is ruim van tevoren begonnen met gezond eten om voor de tv-opnamen weer op gezond gewicht te zijn. En dat is gelukt!

Article continues after the ad

Transformatie

Het is kijkers zeker niet ontgaan dat Janny flink is afgevallen. Op Twitter reageren kijkers massaal op haar transformatie. 'Jemig wat is Janny mooi afgevallen,' schrijft een fan. 'Janny is goed afgetraind voor het nieuwe seizoen,' merkt een andere kijker op.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.