Janny van der Heijden geniet elk jaar van de heerlijke creaties tijdens Heel Holland Bakt. Toch gooide het jurylid het roer om en is ze inmiddels 11 kilo kwijt!

Want al die lekkere hapjes, begonnen zijn tol te eisen. De kilo's vlogen eraan, aldus Janny. 'Ieder jaar met Heel Holland Bakt komen er een paar kilo bij. Die gaan er maar gedeeltelijk af, want er blijft altijd een kilootje aanhangen', vertelt ze in een interview. Toen ze zichzelf terugzag op televisie, werd ze dan ook niet vrolijk. 'Als ik mezelf terugzag op tv, dacht ik weleens: ‘Nee toch, het kan beter.'

Article continues after the ad

Elf kilo

Janny besloot dat het anders moest en is inmiddels al ruim 11 kilo afgevallen. 'Ik was er klaar mee. […] Ik ben begonnen met gezond te eten. Ik ben het ook langzaamaan gaan doen, om ruim vóór de tv-opnamen helemaal klaar te zijn. Ik ben nu maanden weer op gezond gewicht.' Wat ze nu nog eet? Vooral veel groenten, magere vis, mager vis en zo weinig mogelijk suikers. We zijn benieuwd hoe ze dat in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt gaat doen!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show, Telegraaf | Beeld: ANP