Kijkers van Zomergasten werden zondagavond getrakteerd op een wonderlijke start. Tijdens het aankondigen van haar gast kreeg presentatrice Janine Abbring de felrode lippenstift op haar tanden, waarna ze minutenlang met een rode mond op tv te zien was.

In de eerste minuut van de uitzending ging het mis. De interviewer stelde haar gast Alfred Birney voor en ze maakte daarbij een soort smakgeluid. Haar net roodgestifte lip kwam tegen haar tanden aan, waarna ze met rode mond verder presenteerde. Janine had duidelijk niet door dat haar boventanden onder de rode lippenstift zaten. Haar gast moest het ook zijn opgevallen, maar zei niks over haar 'ongelukje'.

Niet te missen

Kijkers keken minutenlang naar Janine met rode lippenstift op haar tanden, wat niet te missen is omdat ze regelmatig met een grote lach in beeld kwam. Op Twitter kwam haar blunder dan ook uitgebreid aan bod bij kijkers. Uiteindelijk heeft de presentatrice het doorgehad, op een gegeven moment was de rode lippenstift van haar tanden verdwenen.

Beeld: NPO screenshot 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.