Hoe ouder, hoe gekker… Dát geldt zeker voor Jane Seymour (67), die zich voor Playboy in allerlei verleidelijke poses liet fotograferen. ‘Ik zit echt lekker in mijn vel,’ aldus de actrice, die niet schroomt om voor de vijfde keer in de huwelijksboot te stappen. 

Toen Patricia Paay in 2009 voor de derde keer uit de kleren ging voor Playboy, was zij de oudste Playboybunny in de geschiedenis van het blootblad. De polderdiva, die destijds zestig was, is nu van haar troon gestoten door Jane Seymour (67), die met een pikante reportage is te zien in de Amerikaanse versie van het mannenblad. De ex-Bondgirl is apetrots op de ondeugende kiekjes, waarvan zij er één plaatste op Instagram. ‘Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Ik zet echt lekker in mijn vel,’ aldus Jane, die zich flink in het zweet werkt om haar strakke lijf te behouden. Eerder vertelde zij: ‘Ik heb nooit aan mezelf laten sleutelen, dat vind ik niets. Om in vorm te blijven, doe ik drie keer per week aan fitness. Daarnaast tennis, golf en wandel ik. Mijn gezicht houd ik mooi met goede antirimpelcrèmes.’ Maar er is nóg iets wat Jane doet stralen: de liefde! Ze is dolgelukkig met filmregisseur David Green, die zij haar allergrootste liefde noemt. Jane kent hem al zo’n dertig jaar. ‘Maar de romantiek kwam pas vier jaar geleden.’ En daar was Jane destijds heel blij mee, nadat haar vierde huwelijk – met James Keach (70) – was gestrand. 

Lees het hele artikel in Story editie 9. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Richard Shotwell | Invision | AP

Zonder dat iemand er hier echt erg in heeft gehad, is Tanja Jess’ echtgenoot Charly Luske uitgegroeid tot een internationale ster! Aan Story vertelt Tanja hoe dat kon gebeuren en wat daar de gevolgen van zijn. 

Tanja Jess (51) en Charly Luske (39) vieren komende maand hun tienjarig huwelijksjubileum, maar die mijlpaal kwam er niet zonder slag of stoot. De twee meldden zich al meerdere malen bij een relatietherapeut! Juist de afgelopen periode was een bijzonder pittige voor het stel. ‘De auditie die Charly voor The Voice met het nummer It’s a Man’s World heeft gedaan, is op YouTube een internationale hit geworden,’ vertelt Tanja. ‘Dat komt omdat hij een wereldrecord op zijn naam heeft. Bij niemand draaiden alle vier de juryleden zich zo snel om als bij Charly’s auditie. Daardoor staat hij boven aan een lijstje dat door de makers van het programma de wereld in is gestuurd en wordt hij nu overal geboekt. Dan gaat hij weer naar India, dan naar Parijs of Marrakech. Dat is natuurlijk heel gaaf, maar het houdt wel in dat er wat betreft ‘thuis’ veel op mijn schouders terechtkomt. Af en toe voel ik me een beetje een alleenstaande moeder.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Het gerucht doet de ronde dat het over en uit is tussen Fajah Lourens en haar tien jaar jongere vriend Igor Neves. In Story vertelt Fajah waarom ze de voormalig timmerman heeft aangespoord uit haar woning te vertrekken. 

In Story ontkracht Fajah de verhalen over een liefdesbreuk. Sterker nog: ‘We zijn nog steeds samen en gelukkig met elkaar. Er is niets aan de hand.’ Wel bevestigt Fajah dat Igor een eigen woning heeft gekocht. ‘Die zijn we nu aan het inrichten. Ik heb erop aangedrongen dat Igor iets voor zichzelf moest zoeken. Niet omdat het niet goed zou gaan tussen ons, maar omdat ik wil dat hij ook iets voor zichzelf opbouwt en dat hij niet helemaal afhankelijk is van mij. Igor is tenslotte nog jong. Ik ben iemand die anderen graag stimuleert in hun ontwikkeling en ik vind een eigen huis kopen daar ook een voorbeeld van.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 29 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders