Denk je aan Jandino, dan denk je aan lachen, positiviteit en energie. Maar die grote grijns was vaak een ‘act’. Het leven van Jandino Asporaat (38) ging niet altijd over rozen. En kent ook vele zware peridoes, maar zoals een komiek betaamt hield hij liever de schijn op, deelt hij gisteren op Instagram.

Voor de buitenwereld was Jandino altijd de goedlachse, positieve guy. Tranen waren jarenlang taboe! Niemand merkte dan ook niet dat het niet goed ging met de entertainer. "Meeste van jullie ken ik al jaren. Wij hebben zoveel met elkaar gedeeld. Bijna altijd was het goed nieuws en als het dreigde naar iets negatiefs wist ik het altijd om te draaien voor mezelf en de buitenwereld naar weer iets positiefs. Er was bijna nooit ruimte voor een traan."

Article continues after the ad

DINO

Nu de komiek zijn levensverhaal heeft gebundeld in zijn nieuwe boek DINO, laat-ie een persoonlijke, kwetsbare kant zien. "Door het schrijven van dit boek werd ik gedwongen het gesprek met mezelf aan te gaan en delen van mijn leven, die ik op een of andere manier verborgen hield, onder ogen te zien en hiermee te dealen zodat ik deze nu echt los kan laten."

Jandino is erg trots op zijn boek, dat op 15 oktober aanstaande verkrijgbaar is. "Ik hoop dat het voor jullie net zo motiverend en inspirerend gaat zijn als het voor mij is." Stay tuned!

Bron: Shownieuws, beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.