Jandino Asporaat is ontevreden over zijn lichaam! De grappenmaker weegt momenteel 92 kilo, dat is 15 kilo teveel. Hij gaat de komende maanden afzien, álles om zijn sixpack weer terug te krijgen. 

Een horeca man (Asporaat opent binnenkort een levensecht FC Kip-restaurant in Rotterdam) maakt immers kilometers en moét in shape zijn. Werk aan de winkel! 

Wat er in drie maanden kan gebeuren...

De cabaratier plaatst een slider met verschillende foto's op Instagram. Op de eerste is te zien hoe hij met een flinke sixpack poseert. "Ik woog hier 77 kilo, dat was ergens in september.. Paar maanden later weeg ik zeg maar iets meer", schrijft hij erbij. Op de tweede foto is te zien dat hij nu bijna 92 kilo weegt (dus: 15 kilo is aangekomen). En de derde foto, tja die spreekt voor zich. 

Kerstkilo's?

Waar die overtollige kilo's vandaan komen? Hij denkt niet dat het alleen door de feestdagen komt. "Het liefst geef ik december alle schuld, maar ik heb een vermoeden dat oktober en november ook iets mee te maken hebben gehad." Nu gaat hij in 2020 het roer omgooien."

Article continues after the ad

In de maanden januari, februari en maart moet de grapjesmaker aan de bak. Zou hij nét voor de opening van zijn horeca baby back on track zijn?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: Peter Smulders