Jandino Asporaat heeft de afgelopen tijd flink staan zweten in de sportschool. Het resultaat mag er wezen; de comedian showt met trots zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Challenge

De 37-jarige BN'er is naar eigen zeggen bezig om zijn 'hele mindset te herprogrammeren'. Hij is een challenge aangegaan met twee vrienden van hem. "Over 12 weken gaan we kijken wie als eerste het beste lichaam heeft," laat Jandino weten. Hoewel hij nog volop aan het trainen is, maakt hij nu al grote stappen en daar is 'ie trots op. De BN'er poseert in ondergoed om zijn transformatie te laten zien.  

More content below the advertising

 

Boodschap

De comedian en presentator wil zijn fans een wijze les meegeven. "Mijn doel is niet om rijk te zijn, maar een rijk leven te leiden," schrijft hij. "Rijkdom zit in familie, je vrienden, passie voor wat dan ook. Genieten van de kleine dingen, dromen, maar vooral, hoe jij je voelt en denk over jezelf. Als het beeld die je van jezelf hebt positief is, is dat al rijkdom. Zo niet? Herprogrammeer het. Je hebt de macht om dat te bepalen. Waarom?? Het is jouw freaking leven. Niet van iemand anders. Dus jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk."

 

Trots op mezelf en op de stappen die ik maak..?? Ik ben bezig mijn hele mindset te herprogrammeren. Mijn doel is niet om rijk te zijn, maar een rijk leven te leiden. Je hebt namelijk geen geld nodig om een rijk leven te hebben. Rijkdom zit in familie, je vrienden, passie voor wat dan ook. Genieten van de kleine dingen, dromen, maar vooral, hoe jij je voelt en denk over jezelf. Als het beeld die je van jezelf hebt positief is, is dat al rijkdom. Zo niet? Herprogrammeer het. Je hebt de macht om dat te bepalen. Waarom?? Het is jouw freaking leven. Niet van iemand anders. Dus jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk. En nu terug naar de foto. Elke eerste van de maand moeten @rolfsanchez @roueverveer een foto plaatsen van onze progressie. Over 12 weken gaan we kijken wie als eerste het beste lichaam heeft. ( Vriendschappelijk ) Dus dit is niet om te laten zien hoe blij ik ben met me konijntje ? Maar als je deze foto niet liked dan ben je gewoon een hater..???? Hoe dan ook, ik hou van je en ik ga samen met me trainer @roberto__elan keihard door. Oh ja ik ga ook de wereld veroveren..✊?? #YoungKing #GetFitOrDie #IkGaZeKapotMaken #StapVoorStap Het is #1April Maar ik geen grap ? #FijnePasen #Easter #Bunny #BetterShaped

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Edwin Smulders

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl