Jandino Asporaat heeft de afgelopen tijd flink staan zweten in de sportschool. Het resultaat mag er wezen; de comedian showt met trots zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Challenge

De 37-jarige BN'er is naar eigen zeggen bezig om zijn 'hele mindset te herprogrammeren'. Hij is een challenge aangegaan met twee vrienden van hem. "Over 12 weken gaan we kijken wie als eerste het beste lichaam heeft," laat Jandino weten. Hoewel hij nog volop aan het trainen is, maakt hij nu al grote stappen en daar is 'ie trots op. De BN'er poseert in ondergoed om zijn transformatie te laten zien.  

 

Boodschap

De comedian en presentator wil zijn fans een wijze les meegeven. "Mijn doel is niet om rijk te zijn, maar een rijk leven te leiden," schrijft hij. "Rijkdom zit in familie, je vrienden, passie voor wat dan ook. Genieten van de kleine dingen, dromen, maar vooral, hoe jij je voelt en denk over jezelf. Als het beeld die je van jezelf hebt positief is, is dat al rijkdom. Zo niet? Herprogrammeer het. Je hebt de macht om dat te bepalen. Waarom?? Het is jouw freaking leven. Niet van iemand anders. Dus jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk."

Article continues after the ad
 

Trots op mezelf en op de stappen die ik maak..?? Ik ben bezig mijn hele mindset te herprogrammeren. Mijn doel is niet om rijk te zijn, maar een rijk leven te leiden. Je hebt namelijk geen geld nodig om een rijk leven te hebben. Rijkdom zit in familie, je vrienden, passie voor wat dan ook. Genieten van de kleine dingen, dromen, maar vooral, hoe jij je voelt en denk over jezelf. Als het beeld die je van jezelf hebt positief is, is dat al rijkdom. Zo niet? Herprogrammeer het. Je hebt de macht om dat te bepalen. Waarom?? Het is jouw freaking leven. Niet van iemand anders. Dus jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen geluk. En nu terug naar de foto. Elke eerste van de maand moeten @rolfsanchez @roueverveer een foto plaatsen van onze progressie. Over 12 weken gaan we kijken wie als eerste het beste lichaam heeft. ( Vriendschappelijk ) Dus dit is niet om te laten zien hoe blij ik ben met me konijntje ? Maar als je deze foto niet liked dan ben je gewoon een hater..???? Hoe dan ook, ik hou van je en ik ga samen met me trainer @roberto__elan keihard door. Oh ja ik ga ook de wereld veroveren..✊?? #YoungKing #GetFitOrDie #IkGaZeKapotMaken #StapVoorStap Het is #1April Maar ik geen grap ? #FijnePasen #Easter #Bunny #BetterShaped

Een bericht gedeeld door Jandino (@jandinoasporaat) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Edwin Smulders