Afgelopen zaterdag zijn we allemaal getuige geweest van de ontknoping van Wie is de Mol 2018. Heel Nederland verbaasde zich over de toch wat onverwachte uitslag: Jan Versteegh is de mol. De presentator heeft het langer dan ieder andere mol geheim moeten houden.

Jan vond het helemaal niet erg om zo lang een geheim te moeten bewaren. "Heerlijk juist, iets weten wat de rest niet weet," laat hij weten aan het AD.

Ontknoping

Zaterdag mocht Jan het na vier maanden eindelijk van de daken schreeuwen: hij is de mol. Niet eerder moest een 'mol' het zo lang geheim houden dat hij of zij de saboteur binnen het spel was. Zelfs de finalisten leefden vier maanden in onzekerheid. In eerdere seizoenen wisten zij al wel wie de Mol was, maar nu werd die onthulling bewaard tot het moment van de ontknoping in Amsterdam.

Pokerface

Jan vertelt aan het AD dat het geen probleem was om zijn pokerface te behouden. Hij zegt daarover: "Nee hoor, geen moment last van gehad." Zelfs tegenover vrienden was het niet moeilijk om de schijn op te houden. "Dan belde Emilio Guzman mij weer op met een uitgebreide theorie waarom ik toch echt wel de Mol moest zijn en kwam ik met een even uitgebreid tegenverhaal om hem op andere gedachten te brengen. Waarna hij zijn excuses aanbood. 'Dat is waar ook, sorry Jan'."

De enige personen die wisten dat Jan de Mol was, waren zijn vrouw en zijn kind. "Ik heb het onze pasgeboren baby verteld. Die werd blind vertrouwd, hoefde niet eens een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: AD | Beeld: ANP

René van Kooten heeft een "onwerkelijke, intense, zware en spannende" periode achter de rug. De tweede dochter van de musicalacteur en zijn vrouw Tanya kwam op 14 november ter wereld na een zwangerschap van 26 weken en één dag, maakte René maandag bekend via Instagram.

Sophia Giulia

"Dit ben ik op 16 november met een piepklein Apie op m'n borst", schreef René bij een foto uit het ziekenhuis in Leiden. "Dat Apie heet Sophia Giulia van Kooten en is op 14 november via een keizerlijke weg gehaald." Het meisje moest ter wereld komen omdat "haar mama plotseling heel, heel erg ziek werd". Sophia werd veel te vroeg geboren en woog "amper 900 gram". "Wat volgde waren spannende dagen op de intensive care voor mama en spannende weken voor Sophia in de couveuse."

Leeuwin

Inmiddels gaat het beter met Tanya en de kleine Sophia, die zich "als een leeuwin in de couveuse een weg naar papa en mama en supertrotse, grote zus Senna" vecht. "Ze is nu bijna dertig weken, weegt bijna 1300 gram en doet het naar omstandigheden fantastisch."

Hartverwarmende steun

Hoewel moeder en kind het weer beter maken, wacht René en zijn gezin nog een moeilijke tijd. "We hadden het tot nu toe nooit gered zonder de briljante medische zorg in Leiden en zonder de fantastische, hartverwarmende steun van alle familie en vrienden... uit het diepst van ons hart; dank! Wees lief voor elkaar, dat helpt echt. Knuffel."

Echofoto

René maakte afgelopen zomer bekend weer vader te worden. "Gehoopt maar niet meer verwacht", schreef hij destijds bij een echofoto. De musicalster liet weten dat de kleine in februari werd verwacht. René trouwde in 2010 met Tanya, in het najaar van 2011 kwam Senna ter wereld.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

De overstap van Twan Huys naar RTL betekent niet het einde van College Tour. De NPO gaat door met het programma, dat van NPO 3 naar NPO 1 verhuist. Dat maakte Frans Klein, directeur video van NPO, maandag bekend.

Vervanger

Wie het nieuwe gezicht wordt van het door Huys bedachte programma, waarin studenten vragen stellen aan prominente gasten, is nog niet bekend. Klein is in onderhandeling met de presentator en verwacht binnen een week met meer nieuws te kunnen komen. De NPO-baas maakte maandag ook bekend dat de talkshow M een vervolg krijgt. Tussen april en juni is Margriet van der Linden terug op televisie.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | (ANP)