Afgelopen zaterdag zijn we allemaal getuige geweest van de ontknoping van Wie is de Mol 2018. Heel Nederland verbaasde zich over de toch wat onverwachte uitslag: Jan Versteegh is de mol. De presentator heeft het langer dan ieder andere mol geheim moeten houden.

Jan vond het helemaal niet erg om zo lang een geheim te moeten bewaren. "Heerlijk juist, iets weten wat de rest niet weet," laat hij weten aan het AD.

Ontknoping

Zaterdag mocht Jan het na vier maanden eindelijk van de daken schreeuwen: hij is de mol. Niet eerder moest een 'mol' het zo lang geheim houden dat hij of zij de saboteur binnen het spel was. Zelfs de finalisten leefden vier maanden in onzekerheid. In eerdere seizoenen wisten zij al wel wie de Mol was, maar nu werd die onthulling bewaard tot het moment van de ontknoping in Amsterdam.

Pokerface

Jan vertelt aan het AD dat het geen probleem was om zijn pokerface te behouden. Hij zegt daarover: "Nee hoor, geen moment last van gehad." Zelfs tegenover vrienden was het niet moeilijk om de schijn op te houden. "Dan belde Emilio Guzman mij weer op met een uitgebreide theorie waarom ik toch echt wel de Mol moest zijn en kwam ik met een even uitgebreid tegenverhaal om hem op andere gedachten te brengen. Waarna hij zijn excuses aanbood. 'Dat is waar ook, sorry Jan'."

De enige personen die wisten dat Jan de Mol was, waren zijn vrouw en zijn kind. "Ik heb het onze pasgeboren baby verteld. Die werd blind vertrouwd, hoefde niet eens een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: AD | Beeld: ANP

Joe Jackson (89), over wie eerder deze week bekend werd dat hij niet meer lang te leven heeft, is opgenomen in het ziekenhuis. 

De vader van Michael Jackson heeft een terminale vorm van kanker. Bronnen uit de familie Jackson melden aan TMZ dat veel familieleden naar het ziekenhuis zijn gevlogen om hem te bezoeken, onder wie Jacksons echtgenote Katherine.

Volgens de ingewijden is de vorm van kanker die Jackson heeft niet meer te behandelen.

Onduidelijkheid

Het gaat al maanden niet goed met de gezondheid van Joe Jackson, maar vorige week ging het snel bergafwaarts. Zoon Jermaine heeft het moeilijk met de situatie. "Niemand vertelde ons waar hij was en we kregen geen duidelijkheid over zijn toestand. Mijn moeder was doodongerust. Hij is erg fragiel en heeft niet lang meer. Daarom heeft hij zijn familie nodig. Dat is alles wat we willen."

Joe Jackson heeft in totaal elf kinderen. Hij kreeg er tien met zijn vrouw Katherine en één met Cheryl Terrell, met wie hij jarenlang een affaire had.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP | Bron: nu.nl

Art Rooijakkers heeft zijn laatste reis voor AVROTROS achter de rug. Vrijdag had hij in Zambia zijn laatste opnames voor zijn programma Helden Van De Wildernis.

'Zojuist hier mijn allerlaatste presentatietekst voor Helden Van De Wildernis en dus AVROTROS opgenomen', schrijft Art op Instagram bij een foto van hem naast een vliegtuig. Hij plaatste daar de hashtags #eindevaneentijdperk en #opnaarnieuweavonturen bij.

RTL

Dit voorjaar werd bekend dat Art overstapt naar RTL. Bij de commerciële zender gaat hij in ieder geval de comedyshow Holland-België presenteren. Ook krijgt hij nog een aantal andere programma's op zijn bordje, waaronder een reisprogramma en een interviewprogramma. Voor AVROTROS reisde Art jarenlang de wereld over. Naast Helden Van De Wildernis was hij ook het gezicht van Wie Is De Mol?.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Bron: Telegraaf.nl