Naast zijn presenteer- en acteerwerk is Jan Versteegh vanaf vandaag ook in te huren als trouwambtenaar. De presentator kondigde dit vorige week al via zijn Facebookpagina aan, maar vanaf vandaag mag hij zich ook echt officieel buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) noemen. 

Trouwtoga

Alsof hij het nog niet druk genoeg heeft, kan Jan niet wachten om zijn eerste huwelijken te voltrekken. De BNN-presentator werd vandaag officieel benoemd tot trouwambtenaar en mocht in het stadhuis van Zaanstad ook gelijk zijn trouwtoga passen.

BN'ers

Jan is overigens niet de enige BN'er die besloot om naast een drukke werkagenda ook nog huwelijken te voltrekken. Ook Divorce-acteur Dirk Zeelenberg en zanger Xander de Buisonjé zijn namelijk in te huren om zo je bruiloft net even dat extraatje te geven. 

 

Het is officieel: ik ben trouwambtenaar!!!

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Bron: AD Beeld: Instagram, Peter Smulders

 "Binnen de grenzen van wat mogelijk is" gaat het goed met Sjoukje Hooymaayer. De 77-jarige actrice kreeg een paar weken geleden te horen dat ze eierstokkanker in een ver gevorderd stadium heeft. "Het is natuurlijk allemaal nogal wat om mee om te gaan", zegt ze maandag in De Telegraaf.

Rotziekte

Hoewel Hooymaayer besloot af te zien van verdere behandeling, stond ze zondagavond weer op het podium in de musical My Fair Lady. "Dit laat ik me door die rotziekte ook niet nog eens afnemen. Nee hoor, ik ga door." De actrice legde haar rol in de musical aanvankelijk neer vanwege haar ziekte, maar gaf anderhalve week geleden in een afscheidsbrief aan het publiek aan toch nog een paar keer te willen spelen.

Plannen

Hooymaayer heeft "nog wat plannetjes". "Volgende maand wil ik ook nog graag een paar keer het toneel op, wanneer we de afsluit hebben in Carré." Daarna wil ze met "het hele gezin" een weekeinde naar Italië. "Inderdaad maar kort, want ik moet me wel wat ontzien en de reis zal best zwaar zijn, maar we gaan er optimaal van genieten. Er komt zoveel liefde op me af, het is echt geweldig."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

De zus van volkszanger Tino Martin is zaterdag overleden. De zanger herdenkt zijn zus Kim van der Valk op sociale media.

Nooit vergeten

"Ook vandaag hield ik je hand vast, eerst warm en later koud, ik zal nooit vergeten hoe jij hebt geknokt en hoe jij in het leven stond", schrijft Tino Martin op Facebook. "Dag mijn zuster op een houtvlot!! We gaan je altijd mooie stralende lach en nog veel meer van je missen."

Liefste vrouw

Eerder deze week noemde de zanger zijn zus ''de sterkste, mooiste en liefste vrouw van onder andere de planeet aarde."

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)