Dat je door je jonge kinderen minder kunt slapen is wel duidelijk, blijkt uit de kersverse Instagram foto van SBS6-presentator Jan Versteegh en zijn dochtertje.

Met zijn mond wijd open en zijn nek ver naar achter geboden, ligt de 33-jarige Jan slapend op de bank. Zijn jongste dochtertje Bella Didy ligt op de schoot van haar vader, ook diep in slaap. Onder de foto schrijft hij: "Zo vader, zo dochter. Zondagdutje"

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo vader, zo dochter. Zondagdutje ❤️

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Huilbaby
Tot augustus hielden Jan en zijn vrouw Dieuwertje Westra vol dat hun jongste dochter niet voldeed aan de kwalificaties van een huilbaby. Ze wilden zich niet aanstellen. In zijn column van Ouders van Nu vertelde hij: "Voor de grap, al valt er weinig te lachen, ging ik eens kijken wat de definitie van een huilbaby is: minimaal drie uur per dag gedurende ten minste drie dagen per week doordringend jengelen of ontroostbaar huilen." Hun kindje huilden gemakkelijk nog veel langer dan dat en was dus officieel gekwalificeerd als huilbaby. "We moesten een beetje lachen en huilen tegelijk om deze kwalificatie", vertelt hij. Dat Jan dus weleens een zondagdutje nodig heeft, is wel duidelijk.

Bron: RTLboulevard. Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.