Naast Lingo en BINGO mag Jan Versteegh nog een programma presenteren. Hij heeft het er maar druk mee.

In het het nieuwe SBS6-programma Klein maar fijn gaat de presentator op zoek naar de beste miniatuurbouwers van Nederland, maakte de zender dinsdag bekend.

Jury

In de serie nemen deelnemers het in verschillende uitdagingen tegen elkaar op. Zo worden hun creativiteit, techniek en stressbestendigheid op de proef gesteld. Een jury bepaalt wekelijks na de opdrachten welke kandidaat naar huis gaat.

De beste

'We gaan op zoek naar de beste miniatuurbouwer van Nederland! Want het zijn de kleine dingen die het doen. Klein maar Fijn! Vanaf 6 december om 21.30 uur te zien bij SBS6', schrijft Jan op Instagram.

Article continues after the ad

Op de buis

De jury bestaat uit Dido Geluk, teamleider modelbouwatelier bij Miniworld Rotterdam en Bobby de Groot, regisseur, animator en docent aan de Hogeschool van de Kunsten. Jan staat de deelnemers bij tijdens de opdrachten. Klein maar fijn is vanaf 6 december wekelijks te zien bij SBS6.

Jan Versteegh zit inmiddels bijna tien jaar in het vak en hoopt nog een heel lange tijd te blijven. 'Ik was ooit gymleraar. Toen dacht ik: als ik bij televisie terechtkom, dan heb ik nooit het idee dat ik aan het werk ben', kijkt Jan terug in De Telegraaf.

'Dat is natuurlijk niet helemaal waar, bij alles wat je veel uren doet merk je dat het energie kost maar het levert nog meer op. Toen ik begon aan televisie, kreeg ik een 30-dagencontract bij PowNed-nieuws, daar heb ik mijn baan als gymleraar voor opgezegd. Ik dacht ’laten we maar eens kijken hoe lang het duurt’. Het werd tien jaar.'

Bron: ANP/De Telegraaf Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.