Op 7 januari 2019 lanceert SBS6 een nieuwe programmering voor de vooravond op doordeweekse dagen. Tussen zes uur en half acht zijn achtereenvolgens 6 Inside, Hart van Nederland en Piets Weer te zien. Het nieuwe presentatie duo Jan Versteegh en Albert Verlinde neemt tussen zes en zeven uur de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en (social) media door.

Bij hen aan tafel zitten iedere dag Insiders die hun uitgesproken mening geven over het nieuws waar zij die dag zelf bovenop hebben gezeten. Hart van Nederland brengt tussen zeven uur en half acht het laatste regionale en landelijke nieuws. Piets Weer sluit de vooravond af.

Article continues after the ad

House of Talent

Wie de programma’s in de vooravond van SBS6 heeft gezien, gaat om half acht volledig geïnformeerd de rest van de avond in en heeft een mening over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag. De vernieuwing van de vooravond heeft een aantal aanpassingen in de rest van de doordeweekse programmering tot gevolg. De vroege editie van Shownieuws vervalt en de editie van 22.55 uur blijft. House of Talent, dat nu nog op werkdagen om zeven uur wordt uitgezonden, krijgt op 28 december een spectaculaire finale van het seizoen 2018. De details van deze spannende eindrace worden binnenkort bekendgemaakt. House of Talent komt in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terug. 

6 Inside is te zien vanaf 7 januari 2019 op weekdagen van 18.00 – 19.00 uur, Hart van Nederland van 19.00 – 19.30 uur, inclusief Piets Weer

Beeld: Peter Smulders