Jan Smit (34) en zijn vrouw Liza hebben wat te vieren. De twee zijn namelijk alweer negen jaar getrouwd.

Jan blikt terug op het bijzondere moment op Instagram. 'Vandaag 9 jaar geleden op 11-11-11, mocht ik in het huwelijksbootje stappen met @lizassmit!', begint hij zijn verhaal bij het kiekje van de grote dag.

Waardevol

Hij vervolgt: 'Wat een fijne en bijzondere tijd was dat, met al onze familie en vrienden naar het zonovergoten eiland Sint Maarten! Hier onderschreven we de huwelijksakte... Met de kennis van nu ben ik pas in gaan zien hoe waardevol het is om er in goede én slechte tijden voor elkaar te zijn. Ik ben zo ongelooflijk trots op mijn vrouw, mijn liefde! ❤️.'

Burn-out

Jan kreeg een zware burn-out en beschreef zijn situatie destijds door te stellen dat zijn hoofd aanvoelde als een bijenkorf waarin alles door elkaar zoemde. In het diepste geheim verbleef hij vijf weken lang in een Spaanse kliniek, waar men er alles aan deed om hem weer op de been te krijgen. Dat was slechts het begin van een langdurig hersteltraject, want thuis in Volendam zou hij later een eigen woning betrekken, apart van zijn grote liefde Liza en het gezin, bestaande uit zoon Senn (6), dochter Emma (9) en Liza’s dochter Fem (12)

Article continues after the ad

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.